Trip (02-09-08)
بسیار عالی . همین پروفایل رو از نظر من fix نگه دار . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتمآ نکاتی رو که حسین عزیز در مورد تهویه کیس گفت ، مد نظر داشته باش . خیلی تاثیر داره .
در آخر هم برای تست پایداری نهایی ، با همین Orthos یه تست 2 ساعته بگیر تا خیالت از نظر 100% stable بودن راحت باشه .
.
.
....
......
Trip (02-09-08)
خب مثل اینکه یواش یواش داریم ما هم حرفه ای میشیم ها (شوخی) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما تو حالت عادی که روی 35 برای CPU و 45 برای مین بود رو با نصب یک فن ساده روی درب کیس رسوندم به 30-31 درجه برای CPU و 40 درجه برای مین یعنی کاهش حداقل 4-5 درجه که فکر میکنم بازم عالی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت چیه مهدی جان ؟
فقط فن رو جوری نصب کردم که هوا رو میده داخل کیس البته یه مقدار هم سر و صدا داره این که مشکلی رو بوجود نمیاره ؟
|
فن رو کجا گذاشتی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم ، یه فن بزار روی درب کناری کیس تا هوا رو بده داخل کیس . یه فن هم بزار پشت کیس تا هوا رو بکشه بیرون .
اینطوری بهترین راندمان رو داری . در مورد صدا هم مشکلی نداره ! عادت میکنی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Overclocker (01-09-08), Trip (02-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب وقتی من میگم درب کیس باز باشه برای همینه دیگه بالاخره من پیراهن بیبشتری از شما پاره کرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جان هم در جریان هستن مال من اگر تو تاپیک ها بگردی میبینی که 6 درجه هم اختلاف نشون داده !
Trip (02-09-08)
اصل قضیه اینه که باید هوای تازه و خنک به کولر برسه تا بهترین کارایی را داشته باشه ! وگر نه هوای داغ بده و دمای بالای 100 درجه را حالشو ببر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوید :
حالا به هر صورتی میتونی هوای تازه و خنک به فن CPU برسون بعد نتیجه را میبینی ! میتونی تو زمستان تست کنی در محیط باز میبینی که دمای خیلی پایینی داری چون دمای محیط پایینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا حرفه ای !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Trip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من بهترین انتقال دهنده هوا همون فن های دور بالا یا بلبرینگیه 12*12 است 0.5 آمپر و 12 ولت که حتما با یه کانال مربع شکل هوارو روی فن CPU منتقل کن و حتما یه راه خروج برای هوای وارده ایجاد کن یعنی پس دو تا فن لازمه یکی هوای بیرون رو به داخل کیس انتقال بده (رو CPU) یکی هوای گرم شده داخل کیسو به بیرون انتقال بده
یعنی هوا هر لحظه در گردش باشه به این میگن یه سیستم تهویه هوای کیس با دو فن دور بالا!
(این شرایط برای زمانی یه که در کیس بسته باشه)
Overclocker (02-09-08), Trip (02-09-08)
اینم تست شماره 3 با یک فن روی درب کیس که هوا رو میده داخل :
دمای سی پی یو : 54 درجه
دمای مین : 44 درجه
عکس :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس از CPU-Z
Majid OC (02-09-08)
من از این فن استفاده کردم که مربع هست و سایزش 8X8 یعنی جایی فنی که رو درب کیس گذاشتن همین سایزه که بادش هم یه مقدار بالای سی پی یو میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط همین جایی که فن رو گذاشتم زیرش یه جای فن دیگه داره که اندازش 12X9 هست که روبروی سی پی یو نیست و دقیقا روبروی اسلاتهای PCI هست
البته یکی دیگه از این فنهای 8X8 دارم که پشت کیس میبندم باسه خروج هوا ببینم چی میشه
چه داستانهایی داره این اورکلاک ! که البته جذابه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این سوالای ما هم بی جواب موند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- دمای بالا موقعی اتفاق می افته که سی پی یو 100 ٪ فعال باشه درسته ؟
2- تو بازی های گرافیک بالا یا برنامه های سنگین اگه بخوایم با این تنظیمات بریم جلو بازم سی پی یو 100٪ فعاله ؟ منظورم اینه که کجاها سی پی یو 100 ٪ فعال میشه تا دما بیاد بالا ؟ (متوجه شدین؟)
3- نرم افزاری وجود داره که سرعت فن سی پی یو رو تو ویندوز بالاتر ببره ؟
دوست عزیز خوش آمدی به PcNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه جالب سیستم جدید بنده (کوچ از AMD به سوی Intel) هم دقیقا مثل شماست و فردا انشاالله میرم که قطعات رو تهیه کنم
خودم هم حتما سعی میکنم با استفاده از این تاپیک Cpu رو اور کنم و نتایج رو اینجا بزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (02-09-08), Overclocker (02-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks