ولتاژ روی اتو بگذارید . فقط ضریب را بالا ببرید . و intel eist را هم دیسیبل کنید .
سلام خدمت دوستان من میخام پردازنده 5820k ام رو تا 4 گیگاهرتز اورکلاک کنم مادربوردم ایسوس X99-A هست الان اتومات تا 3.6 GH اور شده ولی میخام بهGH 4 برسونم کولرم هم کولر مستر V8 GTS .اول این که 4000 پایداری داره یانه دوم اینکه راحت ترین راه برای اورکلاکش چیه
آقا امید شرمنده ضریب انگلیسیش چی میشه ما زیاد تو این چیزا وارد نیستیم شرمنده براتون مقدور هست راجع به این سه مورد بیشتر توضیح بدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (09-05-16)
انگلیسی این گزینه میشه cpu multiplierبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم بدون بایوس با برنامه خود اسوس AI SUITE بتونی ضریب را بالا ببری .
نمی دونم چطور ازتون تشکر کنم .دم شما گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (09-05-16)
خواهش میکنم کاری نکردم . اگر سوال دیگری هم داشتید بپرسید در حد توانم کمک میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم راهنمای خود شرکت سازنده
ROG Overclocking Guide For Core i7 5960X, 5930K & 5820K
M A H R A D (10-05-16), mohammad- (10-05-16), RADEON9 (09-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks