ok
اول از همه بریم سراغ دما
داداش شما فکر نکن چون دما 30 درجه هستش محدودیت نمیده! چون دمای زیر 10 درجه هستش که مهدودیت دما رو از بین می بره و در دماهای زیر -5 هم اور بیشتر خواهد شد.
ولی شما از چه کولری استفاده می کنید؟
در مورد تا اون جایی که در توان باشه شاید توان سی پی یو شما برای اور بالا باشه اما مواردی مثل مادربرد یا رم یا پاور یا هر چیز دیگه می تونه محدودیت ایجاد کنه.
پس اگر فشار زیاد بیاری همونی میشه که تا حالا تجربه کردی و قطعاتی که محدودیت ایجاد می کنند چون فشار بالایی تحمل می کنند طاقت نمیارن و بر باد خواهند رفت. (ولی جان من جالبه چون من پاورم کم میاورد می زد مین رو می سوزوند.:دی مال شما خودش می سوزه ، چه پاور مردی داری به خدا)
خوب در مورد تصویر هم که توی عکس قسمت هایی که باید تغیر ولتاژ داد با رنگ زرد مشخص کردم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر توضیحات می خوایید به صورت ساده می تونید در این پست پیدا کنید!
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...8&postcount=11
در مورد روش اور کلاک هم من خودم از این روش استفاده می کنم:
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...9&postcount=14
(لینک تاپیک اصلی دو پست بالا)
البته قسمت هایی که نیاز دارید شما باید مطالعه کنید. اگر هم قسمتیش مشکل داشتین بنده در خدمتتونم.
در مورد رم هم lدر عکس ها من جایی رو ندیدم که مادربرد تون داشته باشه.و سه راه براتون پیش میاد:
1- حالت اول از داخل ویندوز اور کنید و تایمینگ هم با نرم افزار بالاببرید. (که من پیشنهادم اینه)
2- رم رو تغییر بدین (که با این کار باز مین مشکل زا میشه)
3- مین رو تغیر بدین (که باز فشار وارد شده بر رم زیاد میشه)
از اونجایی که حنر اور کلاک اینه که قطعات پکیده رو به صورت اصولی از بیشترین کارایشون استفاده کرد پس شما همون گزینه اول رو انتخواب کنید.
در مورد نرم افزار ها هم که این هارو که معرفی می کنم برید دانلود کنید.
(پیشنهاد می کنم با لینک دانلود و نسخه جدیدشون رو اینجا توی تاپیک قرار بدین که تاپیک بار مثبت بیشتری پیدا کنه.)
این نام نرم افزار ها هستش:
CoreTemp32-1
EVEREST Ultimate Edition-2
LinX-3
MemSet-4
RealTemp-5
setfsb-6
super_pi_mod-7
cpuz-8
HWMonitor-9
wPrime-10
خوب این ها نرم افزار هایی هستش که من اشنایی دارم،(یعنی خیلی بیشتر هستن و بودن) ولی بیشترین کار برد هارو دارند. در اور سی پی یو.
خوب توضیحات هر کدوم از نرم افزار ها:
1- برای نمایش دمای سی پی یو (البته کلا برای مانیتورینگ هستش)
2-نرم افزار جامع و کامل در زمینه مانیتورینگ و برای بعضی تست ها ی مورد نیاز اور کلاکر ها(این همیشه خودم باهاش کار می کنم و همیشه لازم میشه)
3- این نرم افزار در ظاهر کوچک غولی هست برای تست سی پی یو (به قول یکی از دوستان تنها نرم افزاری که تا 150 درصد سی پی یو رو زیر فشار میبره)
4- این نرم افزار برای تغییر تایمینگ رم هستش و البته بیشتر در مورد رم کاربورد داره (این هم یکی از پر کاربرد ترین نرم افزار ها هستش برای من)
5-این نرم افزار هم مثل نرم افزار شماره یک هستش با شباهت های زیاد به هم
6- این هم نرم افزاریه که میشه از توی ویندوز اور کرد و اصلا هم وابسته به شرکت خواص یا مین خواص یا سی پی یو خاصی نیست. (این رو من پیشنهاد می دم برای بالا بردن fsb در ویندوز و اور کردن سی پی یو هستش )
7- این برنامه برای تست پایداری هستش و سی پی یو رو تا 50 درصد توی لود می بره.(این برنامه خیلی مورد اصتفاده قرار میگیره، جلو تر توضیح بیشتر می دم)
8- این برنامه که کاملا برای مانیتوریگه (خودتون آشنایی دارین، مشکلی هم داشتین در خدمتم)
9- این برنامه برای مانیتورینگ دما هستش و بسیار کارامد و تمام دماهای سیستم رو نشون میده (و حتی هار دیسک ها)
10- این برنامه هم برای تست پایداری سیستم هستش و سی پی یو رو 100 درصد در لود می بره (این برنامه هم خیلی لازم میشه)
-------------
خوب بیشترین برنامه هارو که استفاده می کنیم به ترتیب نام می برم بجز اونایی که مانیتورینگ هستش.
اول از همه setfsb-6 هستش که می تونید fsb رو در ویندوز بالا بورد.(البته کد مخصوص مین رو باید مشخص کرد که با فایل کنارش میشه مشخص کرد یا هم فوقش اساتید لطف می کنند می گن)
دوم از همه بعد از بالا بردن fsb باید پایداری سی پی یو رو سنجید، که در این حالت از برنامه های تست پایداری سنجید. که در مرحله اول در حالت 50 درصد لود تست باید کرد و در حالت دوم 100 لود و در حالت سوم 150 درصد لود باید تست بشه، که البته برای پایداری صد درصد سیستم با 150 درصد باید تست بشه که البته برای تست های در مقطع زمانی که برای ثبت رکرد گرفته میشه لازم نیست که پایداری 100 درصد داشته باشه
و در بین نرم افزار ها اولویت با super_pi_mod-7 است و دوم wPrime-10 و سوم LinX-3است.
(که در مواقه ای که لزوم نداشته باشه از linX استفاده نمی شود.)
و در مرحله سوم زمانی که تست پایداری گرفته میشه باید برنامه HWMonitor-9 رو باید چک کنید که دما ها در لود ها چقد دما بالا می رود.
-------------------
البته 3D mark ها و pc mark ها هم هستن که احتمال می دم خودتون بدونید چه کارایی رو انجام می دن.(واگر هم اطلاع ندارید دوستان توضیح خواهند داد.)

Bookmarks