طبق چیزی که اینجا نوشته بایوس جدید هست مال 3 ماه پیشه:
http://www.gigabyte.com/products/pro...?pid=3305#bios
اما از منم مثل همین باید باشه چون نوشته usb 3 ساپورت می کنه این بایوس جدید
این مین به این جدیدی مگه بایوس جدید هم براش زدن؟ الان توی بایوس زده بایوسش مال 5-6 ماه پیش هست
کرمانم
مین من x58A-ud3r هست
طبق چیزی که اینجا نوشته بایوس جدید هست مال 3 ماه پیشه:
http://www.gigabyte.com/products/pro...?pid=3305#bios
اما از منم مثل همین باید باشه چون نوشته usb 3 ساپورت می کنه این بایوس جدید
می تونید یک عکس از نرم افزار سی پی یو زی از تب مادربورد بگذارید در اونجا ورژن بایوس رو نوشته و به راحتی می تونید تاریخ بایوس خود رو چک کنید
این لینکی که گذاشته اید مربوط به مادربورد با نسخه دوم هست ایا مادربورد شما نسخه دوم هست یا اول؟
نمی دونم اوله یا دوم ولی فک کنم دوم باشه
توی سی پی یو زد نوشته FA و تاریخ هم 2010/4/20
|
شما بایوس F6 رو نصب کن
PUMAOC (02-11-10)
سلام
اون لینکی که قبلا داده بودم مال ورژن 1 بود :
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3305#ov
اما از من ورژن 2 هست که اینه:
http://www.gigabyte.com/products/pro...?pid=3449#bios
اینو از تاریخ بایوس فهمیدم و ورژنش چون اینجا هم همون طور گفتم نوشته FA اما در ورژن یک گفته f1 تا g6
خب FB رو نصب کنم؟ مگه فرقی هم می کنه؟ چون خود سایت گفهت فقط این تفاوت ها رو کرده:
Enhance CPU, DDR, PCIex16/x8 compatibility
USB3.0 chip legacy support
Enhanced SATA3 RAID mode
ممنون
نگاه کن دوست عزیز ما می خواهیم کاری کنیم که شما بتونید BCLK 191 رو رد کنید هیج کسی جز شما در اونجا به سیستم دست رسی نداره وقتی شما می گید همه گزینه ها رو تست کردید و در بایوس خود تمامی ستینگ رو بالا و پایین کردید پس ادم به تمامی گزینه ها روجوع می کنه
به شما پیشنهاد می کنم که با برنامه Easy Tune هم درون ویندوز کار کنید چون می تونه به شما کمک کنه
به هر حال این تمامی کمکی هست که من می تونم از راه دور به شما بکنم
خیلی خیلی از لطفتون ممنونم
بله من همه رو تست کردم اما چند تا رو اشتباه یعنی ویندوز مشکل داشت و ریست میشد من فک می کردم مال اونها هست
فقط یک چیز می مونه که راحت بشه تست کرد
شما اگه میشه بگید کدوم ولتاژ ها رو حداکثر روی کدوم بزارم که من با اونا تست کنم چون خیلی ها رو نمی دونم برای چی هستن
ممنون
سلام
من نمی دونم کلا مشکل از چی بود ولی بایوس رو دیفالت کردم کارم راه افتاد
من ولتاژ ها رو همون طور که عکس داده بودین گذاشتم
bclk رو هم 191 و ضریب 21 و...
اما رم...
من رم رو ضریبش رو گذاشتم 10 که میشد 1910 و تایمینگ ها رو 10 13 13 31 گذاشتم که در ویندوز باهاش میاد بالا
یک بار هم ضریب رو گذاشتم 8 که میشه 1528 و تایمینگ 7 8 8 22 که ویندوز میاد بالا
حالا کدوم بهتره؟ قبلا هم اور کرده بودم سیستم قبلیم رو رم رو کمتر از حد خودش کرده بودم عوضش تایمینگ رو خیلی کمتر کردم که تاثیر زیادی داشت
فرمولی چیزی برای اینکه مطمعن بشم هم داره؟
خب حالا ولتاژ ها رو کم کنم تا جایی که ناپایدار بشه و کمترین ولتاژ پایدار رو انتخاب کنم؟
ممنون از کمکهاتون
سپاس
سلام
من الان چند روزی هست دارم با سیستم ور می رم ببینم چطوری میشه سی پی یو رو تا 4 اور کنم و بالاخره یک جورایی شد و اومدم اینجا همشونو بگم شاید بدرد کسی بخوره
من اول سی پی یو رو تا 3.8 بردم البته با این ولتاژ ها:
cpu vcore:1.35
cpu pll:1.7
qpi:1.3
ioh core:1.2
dram voltege:1.7
ضریب ها:
cpu ratio:21
bclk:182
ram ratio:10
spd:1820
timing:9.9.9.24
qpi:36
uncore:20
خب بعد هر کار کردم با فعال بودن توربو و یا با ضریب 22 برای سی پی یو 4 میشد البته در ویندوز مینویسه 3.8
بعد هم می خواستم bclk رو 191 بزارم که با ضریب 21 همون 4 باشه اما ویندوز بالا نمیامد
با کم کردن ضریب uncore به 18 بالا میامد و در تست با linx هم مشکلی نداشت (با 19 یکم مشکل داره)
در ضمن برای bclk 191 تایمینگ بیشتر یا ولتاژ بیشتر و یا ضریب پایین تر برای رم باید ست می شد که این کار رو هم کردم
خب در مورد تایمینگ رم اینطور که من می دونم باس مثلا باس 1600 با رم باس 1333 در صورتی که رم اولی تایمینگش یکی بالاتر از دومی باشه مساوی هستند به همین دلیل هم تایمینگ ها رو کم کردم تا اینکه باس رو بالا ببرم این یعنی اینکه اگه باس بشه 1910 و تایمینگ 9.9.9.24 باشه از تایمینگ هایی و باسی که پایین میگم بازم کمتر میشه
تایمینگ رمم رو گذاشتم روی 7.7.7.20 و باسش هم شد 1528 که با ولتاژ 1.840 پایدار شد و ولتاژ کمتر یکم مشکل ایجاد می کنه
ولتاژ رم در حالت دیفالت 1.500 زده بود اما این رم داخل cpu-z نوشته روی 1600 که ست میشه اتوماتیک ولتاژ میره روی 1.65 و برای 1.066 باید 1.500 باشه که با این تایمینگ 0.19 تا ولتاژ اضافه داده شد
ولتاژ ioh core رو هم گذاشتم رو دوباره کم کردم و 1.100 گذاشتم که دیفالتش هست و به ولتاژ نیاز نداشت و پایدار بود (پایین تر از ولتاژ دیفالت امتحان نکردم)
ولتاژ cpu pll هم 1.800 گذاشتم که دیفالتش هست و پایدار هست (پایین تر از این مثلا 1.700 ناپایدار میشه)
ولتاژ qpi هم 1.200 دیفالتش بود اما یکم ناپایداری ایجاد می کردم که با 1.220 پایدار شد
ولتاژ هسته ی سی پی یو هم 1.281 کمترین حدی بود که میشد پایدار کرد که البته ولتاژ دیفالت 1.250 هست
گزینه ی perfomace enhance رو از روی turbo بردارشتم و روی استاندارد گذاشتم که داخل بایوس خودش توضیح داده بود که بعد اور باید این کار انجام بشه
pci e هم روی 100 گذاشتم و از روی اتوماتیک برداشتم که تغییر نده و به گرافیک اسیبی وارد نشه
اما این ها در صورتی پایدار هستند که توربو غیر فعال باشد
c1 و eist فعال هستند
در کل الان شد اینا:
cpu vcore:1.281
cpu pll:1.8
qpi:1.22
ioh core:1.1
dram voltege:1.84
ضریب ها:
cpu ratio:21
bclk:191
ram ratio:8
spd:1528
timing:7.7.7.20
qpi:36
uncore:18
البته نمی دونم شاید بعضی ولتاژ ها زیاد باشند و یا اشتباها چیزی رو کم و زیاد کردم
با سپاس
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 08-11-10 انجام شده است
Master (09-11-10)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks