با سلام
دوست عزیز از شما و دیگر دوستانی که همانند شما یک همچین تاپیک های می زنند یک خواهش دارم
چرا همیشه دوستان منتظر می مونند تا یک پروفایل برسه و روی اون پروفایل شروع کنند اور کردن اینطور شما هیچ یک از دلایل اینکه چرا فرکانس شما افزایش یافته یا چه عاملی بوده رو درک نخواهید کرد و تنها با یک پروفایل تمام خواهد شد باز به هر حال شما می بایستی که خود شروع به تلاش کرده و با گزینه ها بازی کرده در صورتی که سوالی روی هر کدام از گزینه ها بود کمک گرفته
حال این سوال پیش میاد که احتمال داره setting که ست می کنید به قطعات اسیب برسونه اما در صورتی که شما هر گزینه رو درصدی نسبت به حالت پایه تغییر بدید دیگه مشکلی نیست!!
حال از شما خواهش می کنم تمام پروفایلی که ست کردید حداکثر فرکانس پایدار و غیره رو با گذاشتن عکس در همین تاپیک قرار بدید تا به راحتی به شما کمک بشه و هم سیستم خود رو اورکلاک کنید هم در صورتی که سی پی یو خود رو عوض کردید یا مادربورد خود رو تعویض کردید خود بتوانید سیستم خود رو اورکلاک کنید
منتظر هستم که شما نتیجه کار خود رو قرار بدهید تا با رهنمایی اساتید من و من حقیر بتونید اورکلاک 1366 رو در حد نیازتون یاد بگیرید
با تشکر
SSA MEMBER

Bookmarks