ممنون از راهنماییتون. فعلا که باید صبر کنم تا سیستم بدستم برسه.( یعنی برم بخرم! )خوب بریم سراغ بحث اصلی یعنی : اورکلاک Core i7 920 با فن استوک . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تجربه زیادی در این امر خطیر دارم . :دی در حدود 5 ماه با کولر استوک دست و پنجه نرم کردم .
تجربه نشون داد که بالا تر از ولتاژ 1.2V به هیچ وجه نمیشه برای 24/7 در یک دمای متعادل استفاده کرد .
که با 1.2V تقریبا در D0 میشه از 3.6GHZ تا 4GHZ رو با توجه به بچ نامبر استیبل کرد ، که فکر میکنم فرکانس مناسبی باشه . ولی باز من 1.2V هم پیشنهاد نمیکنم به دلیل گرمای زیادی که تولید میشه . در حدود 50 درجه برای هسته ها در حالت بیکار و 70 تا 75 درجه در حالت لود ، با این تفاسیر این پروفایل برای مواقع که قصد انجام کارهای سنگین مثل رندر و تست های 3D که به فرکانس بالا احتیاج دارند مناسب هست . همه چیز زمانی معلوم میشه که شما سیستم رو گرفته باشید . به احتمال خیلی زیاد میتونید با ولتاژ 1.15V فرکانس 3.6 (172*21) رو استیبل کنید .
اونوقت پچ نامبر و مدل مادربورد رو می تونم بهتون بدم. راستی پچ نامبر cpu رو چه جوری میشه تشخیص داد؟
> برای اورکلاک حتما باید ولتاژ cpu رو تغییر داد؟ یعنی فقط بوسیله ی افزایش Base Clock نمی شه اینکارو کرد؟
> من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم. اما وقتی تو سایتهای مختلف نحوه ی اورکلاک core i7 رو می بینم، مشاهده می شه که تغییر هر چند ناچیز در هر کدوم از متغییرها تغییراتی در اکثر متغییرهای دیگه می زاره. لطفا به وقتش در این زمینه هم راهنمایی کنید.
> راستی asus rampage II gene یه قابلیت داره در بایوسش که به CPU LEVEL UP معروفه. کافیه من یکی از سه فرکانس سی پی یوهای core i7 رو انتخاب کنم . 2.66 یا 2.9 یا 3.2 خود مادربورد اتوماتیک برام کار اورکلاک رو انجام میده. شما می دونید مادربورد چگونه اینکارو انجام میده؟ با افزایش ولتاژ یا افزایش Base Clock ?

Bookmarks