می خوام کمی بیشتر تحقیق کنم. شاید از خیر خرید Rampage II Gene گذشتم.
به نظر می رسه محدودیت جایی که داره ممکنه باعث مشکلاتی بشه.
Printable View
می خوام کمی بیشتر تحقیق کنم. شاید از خیر خرید Rampage II Gene گذشتم.
به نظر می رسه محدودیت جایی که داره ممکنه باعث مشکلاتی بشه.
چون شما اینده نگری می کنید من هم یک دلیل برای شما می اورم اگز شما از 2 کارت 4870 استفاده کنید دیگر توانایی اتصال هیچ قطعه روی pci رو ندارید!!
اگر شما یک کپچر + یک مودم داشته باشید اون موقع!!!!!! مادر بورد های mATX جز دسته مادربورد های low end هستند من شاید در این زمینه اطلاعات نا چیزی داشته باشم بهتره که از مدیران بپرسید
نگاه کنید من به تازگی UD5 از gigabyte رو خریداری کردم قبل از اینکه این برد رو بخرم انتخاب های زیادی رو داشتم!
RAMPAGE 2 EXTREME
MSI ECLIPSE
BLOODRAGE
UD5
P6T
شهریار لطف کردن با HIWA صحبت کردن(یکی از رویو نویس های toms hardware ایشون ایرانی هستند )
از لحاظ رنج قیمتی در بالا مادربورد ها خیلی تفاوت قیمت دارند!! ایشون اولین مادربوردی که پیشنهاد دا P6t بود
این قضیه مثل اینکه برای هر کارتی صادقه. یعنی اگه من حتی از دو تا کارت 4350 low-end به صورت cross-fire استفاده کنم، باز هم نمی تونم از pci استفاده کنم. کلا مادربوردهای mATX بدیشون اینه. چه میشه کرد!نقل قول:
چون شما اینده نگری می کنید من هم یک دلیل برای شما می اورم اگز شما از 2 کارت 4870 استفاده کنید دیگر توانایی اتصال هیچ قطعه روی pci رو ندارید!!
به این خاطر می خوام یک مودم external بگیرم. ولی برای کپچر کاری نمیشه کرد. اگه این مادربوردو انتخاب کنم، مجبورم در بدترین حالت سراغه crossfire یا SLI برم. یعنی باید دنبال کارت سینگلی باشم که قدرت زیادی داشته باشه.نقل قول:
اگر شما یک کپچر + یک مودم داشته باشید اون موقع
منظورتون رو از low-end متوجه نمی شم. rampage II gene از سری مادربوردهای ROG ( Republic Of Gamers اسوس محسوب میشه. اسوس تو سری ROG بالاترین کیفیت قطعاتش رو به کار می بره.نقل قول:
مادر بورد های mATX جز دسته مادربورد های low end هستند
بله ممکنه mATX های قبلی low-end باشند،وی خودتون یه سری به همون TomsHardware بزنید و نقد rampage II gene رو بخونید. دقیقا اشاره کرده که تفاوت محسوس mATX های X58 با ATX های X58 در تعداد بیشتر اسلاتهای ATX هاست. همین. یعنی از لحاظ کیفیت و کارایی اختلاف ناچیزی دارند. جالبه تو همون نقد TomsHardware ،
اسوس rampage II gene با P6T مقایسه شده که در اغلب جاها gene کمی بهتر بوده.
ایشون P6T رو برای انجام چه کاری پیشنهاد دادند؟ و شما چرا به حرفش گوش ندادید! و UD5 گیگابایت خریداری کردید؟نقل قول:
شهریار لطف کردن با HIWA صحبت کردن(یکی از رویو نویس های toms hardware ایشون ایرانی هستند )
از لحاظ رنج قیمتی در بالا مادربورد ها خیلی تفاوت قیمت دارند!! ایشون اولین مادربوردی که پیشنهاد دا P6t بود
> Hardware Canucks که آرمش آویتور شما محسوب میشه تونست gene رو به راحتی تا 4.1 با air cooler اورکلاک کنه. در حالی که EVGA X58 SLI رو با همین فن و با همین سی پی یو تونست تا 3.8 اورکلاک کنه. در ضمن EVGA X58 SLI classifield رو هم با همین شرایط تونست تا 4.1 اورکلاک کنه. اینو گفتم که گفته باشم!
دوستان فقط یک نکته را بگم .
بحث اینجا پیشنهاد دادن بهترین مادربرد برای Extreme OverClocking نیست !
در نتیجه لازم نیست بگید که فلان مادربرد تونسته چه قدر اورکلاک کنه ! فرکانس هایی که شما نیاز دارید برای اورکلاک با فن استوک با توجه به مشکلات دما و ... خیلی تفاوتی وجود نداره . در نتیجه بهتره به جای بحث روی قابلیت اورکلاکینگ برد روی سایر قابلیت های مورد نظرتون بحث کنید .
خوب بریم سراغ بحث اصلی یعنی : اورکلاک Core i7 920 با فن استوک . :yes:
من تجربه زیادی در این امر خطیر دارم . :دی در حدود 5 ماه با کولر استوک دست و پنجه نرم کردم .
تجربه نشون داد که بالا تر از ولتاژ 1.2V به هیچ وجه نمیشه برای 24/7 در یک دمای متعادل استفاده کرد .
که با 1.2V تقریبا در D0 میشه از 3.6GHZ تا 4GHZ رو با توجه به بچ نامبر استیبل کرد ، که فکر میکنم فرکانس مناسبی باشه . ولی باز من 1.2V هم پیشنهاد نمیکنم به دلیل گرمای زیادی که تولید میشه . در حدود 50 درجه برای هسته ها در حالت بیکار و 70 تا 75 درجه در حالت لود ، با این تفاسیر این پروفایل برای مواقع که قصد انجام کارهای سنگین مثل رندر و تست های 3D که به فرکانس بالا احتیاج دارند مناسب هست . همه چیز زمانی معلوم میشه که شما سیستم رو گرفته باشید . به احتمال خیلی زیاد میتونید با ولتاژ 1.15V فرکانس 3.6 (172*21) رو استیبل کنید . :11():
ممنون از راهنماییتون. فعلا که باید صبر کنم تا سیستم بدستم برسه.( یعنی برم بخرم! )نقل قول:
خوب بریم سراغ بحث اصلی یعنی : اورکلاک Core i7 920 با فن استوک . :yes:
من تجربه زیادی در این امر خطیر دارم . :دی در حدود 5 ماه با کولر استوک دست و پنجه نرم کردم .
تجربه نشون داد که بالا تر از ولتاژ 1.2V به هیچ وجه نمیشه برای 24/7 در یک دمای متعادل استفاده کرد .
که با 1.2V تقریبا در D0 میشه از 3.6GHZ تا 4GHZ رو با توجه به بچ نامبر استیبل کرد ، که فکر میکنم فرکانس مناسبی باشه . ولی باز من 1.2V هم پیشنهاد نمیکنم به دلیل گرمای زیادی که تولید میشه . در حدود 50 درجه برای هسته ها در حالت بیکار و 70 تا 75 درجه در حالت لود ، با این تفاسیر این پروفایل برای مواقع که قصد انجام کارهای سنگین مثل رندر و تست های 3D که به فرکانس بالا احتیاج دارند مناسب هست . همه چیز زمانی معلوم میشه که شما سیستم رو گرفته باشید . به احتمال خیلی زیاد میتونید با ولتاژ 1.15V فرکانس 3.6 (172*21) رو استیبل کنید .
اونوقت پچ نامبر و مدل مادربورد رو می تونم بهتون بدم. راستی پچ نامبر cpu رو چه جوری میشه تشخیص داد؟
> برای اورکلاک حتما باید ولتاژ cpu رو تغییر داد؟ یعنی فقط بوسیله ی افزایش Base Clock نمی شه اینکارو کرد؟
> من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم. اما وقتی تو سایتهای مختلف نحوه ی اورکلاک core i7 رو می بینم، مشاهده می شه که تغییر هر چند ناچیز در هر کدوم از متغییرها تغییراتی در اکثر متغییرهای دیگه می زاره. لطفا به وقتش در این زمینه هم راهنمایی کنید.
> راستی asus rampage II gene یه قابلیت داره در بایوسش که به CPU LEVEL UP معروفه. کافیه من یکی از سه فرکانس سی پی یوهای core i7 رو انتخاب کنم . 2.66 یا 2.9 یا 3.2 خود مادربورد اتوماتیک برام کار اورکلاک رو انجام میده. شما می دونید مادربورد چگونه اینکارو انجام میده؟ با افزایش ولتاژ یا افزایش Base Clock ?
اطلاعات نسبتا کاملی در مورد بچ نامبر...:11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در کل شما چه پچ نامبری رو برای core i7 920 D0 پیشنهاد می کنید؟نقل قول:
اطلاعات نسبتا کاملی در مورد بچ نامبر...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]