اتفاقا یکی از دلایل انتخاب Gene همینه! من حداکثر در آینده از دو کارت گرافیک با هم استفاده خواهم کرد نه سه کارت.اولین دلیل
مادربورد اول از 2 گرافیک ساپورت می کنه
مادربورد دوم و سوم از 3 گرافیک ساپورت می کنن
jraid چی هست؟!!مادربورد دوم و سوم دارای jraid هستند که مادربورد اول این امکان رو نداره
منبع؟rampage gene بیشترین Fsb که رفته 237
p6t بیشترین 247
dfi dk x58 بیشترین Fsb که رفته 250
سایتهای ریویو به راحتی تا 3.8 اورکلاک کردند حتی تا 4 . راستی مگه X58 ها FSB دارند؟ منظورتون BCLK نیست؟
منبع؟pcb مادربورد Rampage gene از جمله مادر بورد های low end هست ولی p6t از جمله مادربورد های mid هستش!
درسته. یکی از ضعف های این مادربورد همینه.ولی این مادربورد نسخه ی کوچک شده ی اینهاست. به هرحال در بعضی جاها مطمئنا ضعیف تره.مادربورد مد نظر شما دارای 2 فاز برای north bridge هست و p6t دارای 4 فاز! که این امر باعث خنک تر بودن نسبت به مادربورد اول هست!
فاز آنالوگ چی هست؟!rampage gene دارای 8 فاز انالوگ هست
p6t دارای 8 فاز انالوگ هست
و Dfi دارای 6 فاز انالوگ!
اورکلاک حافظه تاچه حدی؟ من اصلا قصد ندارم حافظه رو اورکلاک کنم.برای اورکلاک حافظه در Rampage gene شما تنها 2 فاز برای رم دارید در صورتی که در p6t دارای 3 فاز میباشید البته من 2 تا چوک بیشتر ندیدم اما تو سایت ها یک چیز های نوشته بودند که من دقیقا منظور رو نگرفتم!
البته به نظرم بهتر بود این مادربورد رو با مادربوردهای mATX مقایسه می کردید. بالاخره این مادربورد نسخه ی کوچکتر مادربوردهای ATX و یک سری ویژگی های اونها رو از دست می ده.مادربورد Rampage gene دارای طراحی ضعیفی هست و از مهم ترین دلایلش که اگر خونده باشید پیدا می کنید گرم بودن دمای north و south این مادربورد هستش !
درضمن چیپست شمالی درسته گرمتره. ولی این گرمای بیشتر تا حدی هست که باعث مشکل برای سیستم بشه؟
> من اطلاعاتم به اندازه ی شما زیاد نیست و یک کاربر کاملا عادی به حساب می آم. من نتیجه گیریم رو بر اساس بیش از ده سایت بنچکمارک گرفتم و اونها نمره ی قبولی به این مادربورد دادند به جز چند نکته ی منفی مثل دمای چیپست شمالی و همین طور اسلاتهای کمتر.
> شما فرمودید که این سایتها ممکنه از ASUS پول گرفته باشن و به نفعش تبلیغ کنن؟ اما چند تا؟ یک سایت ؟ د وسایت؟ سه سایت؟ ... یعنی این 9 سایت معتبر همه از ASUS پول گرفتن؟
خوب من هم قراره بهترین هارو تهیه کنم!بهترین پردازنده بهترین رم بهترین پاور و همه چیز به صورت عالی و فوق العاده شما نمی تونید بگید که این جنس خوبه یا بد اگر با تمامی قطعات موجود خوب جواب داد اون موقع خوب یا بد بودن معلوم میشه!
مهم ترین ضعف این مادربورد رو همون دمای چیپست شمالی می دونم. که احتمالا بشه با یک خنک کننده ی مناسب برطرفش کرد. دقیقا نمی دونم. بقیه ی موارد رو هم لطفا منبع مطمئنی معرفی کنید.
Bookmarks