سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aexistence برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده خوشبختانه سعی میکنم کل تاپیکهایی که در فروم ارسال میشه رو مطالعه کنم و نتیجه ای که در پستهای شما بدست آوردم اینه که شما بر خرید این مادربرد اصرار فراوانی نشون میدید
دوتا نکته خدمتتون عرض میکنم اول اینکه در این فروم بدون اغراق نفراتی وجود دارند که در زمینه سخت افزار هم علم کافی دارند و هم تجربه کافی این مسئله به خوبی در تیم مدیریت و بسیاری از کاربران مشهود هست به همین علت جنابعالی که برای خرید یک سیستم از دوستان مشاوره و راهنمایی طلب میکنید بهتره که از بعضی از پافشاریهای شما روی یک قطعه خاص کمتر بشه به این دلیل که این دوستان شرایطهای مختلفی دارند
بسیاری از این دوستان خودشون هم مغازه دارند , هم در سخت افزار و همچنین اورکلاک و ... تبحر دارند و سیستمهای مختلف رو اسمبل میکنن و به مشتری تحویل میدن و مطمئن باشید اگر قطعه ای رو که شما مد نظرتون هست رو رد میکنن همون تجربه ای هست که در این فن بدست آوردن
بنده کلا به تجربه اعتقاد خاصی دارم و علم به تنهایی رو اصلا کافی نمیدونم
در کل عرض میکنم که به نظر بنده نقد و ریویو هایی که در نت وجود داره یک طرف و تجربه هم در یک طرف هست و کاملا میتونه کارساز باشه
امیدوارم که سیستم آیندتون بتونه شما رو راضی کنه و مطالب خوبی در این فروم بدست بیارید .
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks