دوست عزیز مهدی لطف داره به منبله! بر منکرش لعنت. بنده هم تجربه ی آقای baran در این زمینه رو خواستارم.
من هیچ مغازه ای ندارم و اصلا کاسب نیستم من هم حدود 5 ماه هست که دارم با این پلا فورم کار می کنم با این تفاوت که سی پی یو های متفاوت و مادربورد های مختلف رو تست کردم از فاکسکان گرفته تا DFI و اسوس و گیگا بایت چند روز پیش هم با یک msi چند ساعتی ور رفتمشما میگید تجربه یک طرف و نقدهای اینترنت هم یک طرف. نقدهای اینترنت مگر چیزی جز آزمون عملی و علمی قطعات رایانه هستند؟ اینها مگر چیزی جز تجربه هستند؟ نقدهای اینترنت توسط کارشناسان و خبرگان انجام می شود نه توسط فروشندگان که می خواهند محصول خود را بفروشند. نظر کدام ارجحیت دارد؟
در بعضی اوقات پول می تونه تجربه رو عوض کنه! هنگامی که شما به یک کسی که قطعه ای رو تست می کنه پولی رو قول می دهید طرف خواه و نخواه از حالت صفر خارج شده و جانب داری می کنه!!!!مبنای علم بر تجربه است. علم بدون تجربه معنا ندارد!
وقتی کارشناسان قطعه ای را نقد می کنند، به چه چیزی استناد می کنند؟ بوسیله ده ها نرم افزار بنچمارک از نوک انگشت تا بالای سر قطعات نقد می شود!! اینها تجربه نیست؟
شما شاید نشده که مادربورد انقدر عصابت رو خورد کنه که مثل گوشیت پرتش کنی تو دیوار:دیمادربورد را در شرایط بازی، کانورت، اورکلاک و غیره قرار می دهند و بعد به طور شهودی آنها را ارزیابی می کنند. اینها تجربه نیست؟
دمای cpu، دمای چیپست شمالی و مصرف مادربورد را در شرایط مختلف ارزیابی میکنند. اینها تجربه نیست؟
من هم نگفتم که این مادربورد مشکلی ندارد. ولی به کاربردن واژه ی "مزخرف" نیاز به دلایل قوی دارد.
یک سری مین ها با بعضی از قطعات مشکل دارند!! چنانچه rampage 2 extreme مشکل رم داره و با هر رمی سازگار نیست!! شاید هم خیلی خوب جواب بده اما وقتی یک Review نویس بهترین سری ساخت دستش هست بهترین پردازنده بهترین رم بهترین پاور و همه چیز به صورت عالی و فوق العاده شما نمی تونید بگید که این جنس خوبه یا بد اگر با تمامی قطعات موجود خوب جواب داد اون موقع خوب یا بد بودن معلوم میشه!
حال به سراغ ان میرویم که چرا این مادربورد به درد نمی خوره- پافشاری من بی علت نیست. اما کسانی که مادربورد دیگری را پیشنهاد می دهند، علت منطقی نمی آورند. بگویند چه برتری عمده ای مادربوردهای دیگر دارند؟ چه ضعف عمده ای مادربورد منتخب من دارد؟ من اینها را خواستم. مثلا در یکی از موارد کاربر محترمی EVGA X58 SLI رو پیشنهاد داد و وقتی دلیل خواستم گفت که مادربورد Asus rampage II extreme از GTX 295 پشتیبانی نمی کند. در حالی با جست و جویی در اینترنت برایم مشخص شد که مشکل از بایوس این مادربورد بوده که قابل حل است. در ضمن بیشمار نقد در youtube بود که بازیهای مختلف با این مادربورد و با این کارت بررسی شده بودند. تازه مادربورد من که extreme نبود . gene بود. و کارت گرافیک منتخب من هم GTX 295 نبود. به غیر از این هیچ دلیلی نشنیدم.
شما باید در ایران قیمتی در حدود 285.000 تومان برای این مادربورد پرداخت کنید که ایا ارزش این هزینه رو داره!!
من برای شما نمونه ای رو مثال می زنم که با این مادربورد مقایسه بشه!!
برای نمونه مادربوردی از اسوس P6T رو انتخاب می کنیم و x58-t3eh6 از dfi
خوب عکس هایی از این مادربورد ها
RAmpage 2 gene
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
p6t
dfi dk x58-t3eh6
اولین دلیل
مادربورد اول از 2 گرافیک ساپورت می کنه
مادربورد دوم و سوم از 3 گرافیک ساپورت می کنن
2.
rampage gene دارای 8 فاز
p6t دارای 8 فاز
و Dfi دارای 6 فاز
3.
مادربورد دوم و سوم دارای jraid هستند که مادربورد اول این امکان رو نداره
4.
شما چون اورکلاک هم می خواهید بکنید
rampage gene بیشترین Fsb که رفته 237
p6t بیشترین 247
dfi dk x58 بیشترین Fsb که رفته 250
5.مادربورد مد نظر شما دارای 2 فاز برای north bridge هست و p6t دارای 4 فاز! که این امر باعث خنک تر بودن نسبت به مادربورد اول هست!
6.pcb مادربورد Rampage gene از جمله مادر بورد های low end هست ولی p6t از جمله مادربورد های mid هستش!
7.برای اورکلاک حافظه در Rampage gene شما تنها 2 فاز برای رم دارید در صورتی که در p6t دارای 3 فاز میباشید البته من 2 تا چوک بیشتر ندیدم اما تو سایت ها یک چیز های نوشته بودند که من دقیقا منظور رو نگرفتم!
8.
مادربورد Rampage gene دارای طراحی ضعیفی هست و از مهم ترین دلایلش که اگر خونده باشید پیدا می کنید گرم بودن دمای north و south این مادربورد هستش !
در کل شما هر چه دوست دارید رو می تونید بخرید اما به نظر من بهتر نیست که شما یک مادربورد که قابلیت بیشتر و بهتری رو داره با قیمت پایین تر تهیه کنید!!
توضیح کاملش رو اگه بخواهید باید مدیران سایت هم در این ضمینه کمک کنند
حال شما دلایل منطقی بیشتری بر مبنای اینکه RAMPAGE GENE ارزش خرید داره رو میشه برای من ارائه کنید؟!؟

Bookmarks