سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زياد كولر مناسبي نيست براي oc اين پردازنده اگر ميتوني v8 و v10 بگير كه براي i7 عالي هستند البته v10 دو برابر قيمت v8 رو داره ولي به راحتي ميتونيد تا 4ghz اور كنيد .
کیس من green vista هستش واینکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جا برای کارت گرافیک میمونه ؟
عکس هایی که از این فن دیدم خیلی گندستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما خبر ندارید تو بازار ما واتر کولینگ این سوکت اومده یا نه؟
دوست عزيز من خودم هم v10 دارم واقعا حجيم هست ولي در عوض قدرتمند كه به t.e.c مجهز شده و غير از پردازنده رمها رو هم پوشش ميده كه باعث خنك شدن رمها هم ميشه در كل كولر عالي هست و پشيمون نميشيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واتر كولينگ هم براي سوكت 1366 فكر نميكنم وجود داشته باشه .
نگفتید برای کارت گرافیک جا هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم های من خودش فن داره به مشکل بر میخوره؟
ربطي به كارتتون نداره و مشكلي پيش نمياد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بايد فنهاي رم رو برداريد ولي عبور جريان هوا از بين پره هايي كه بر روي رمها قرار ميگيره زياده و باعث خنك كردن رمها هم ميشه .
قيمتش هم 165 تومان هست .
مرسی دوست عزیز من تهران هستم از کجا میتونم این سوپر فن رو تهیه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
يكي از نمايندگي هاي كولر مستر در پاساژ ايران هست ولي 200 تومان ميده شما ميتونيد به دفتر آقاي حسيني (ليون كامپيوتر ) بريد ايشون ميتونند براتون با همين 165 تومان كه من تهيه كردم به قيمت همكار براتون بگيرن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیری که همراش هست خوبه یا خمیر جداگونه بگیرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی نهایت تا چقدر میشه اور کرد باهاش؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
َشما یک IFX-14 یا یک TRUE گیر بیارید خیلی خنک تر از این کولر هست مگر اینکه TEC این کولر رو مد کنید !!! که باعث از بین رفت گارانتیش میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کولر صرفه اقتصادی برای خرید نداره
با تشکر معینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
ميتونم بپرسم كجا به اين نتيجه رسيديد ؟شما یک IFX-14 یا یک TRUE گیر بیارید خیلی خنک تر از این کولر هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks