سلامنقل قول:
زياد كولر مناسبي نيست براي oc اين پردازنده اگر ميتوني v8 و v10 بگير كه براي i7 عالي هستند البته v10 دو برابر قيمت v8 رو داره ولي به راحتي ميتونيد تا 4ghz اور كنيد .
Printable View
سلامنقل قول:
زياد كولر مناسبي نيست براي oc اين پردازنده اگر ميتوني v8 و v10 بگير كه براي i7 عالي هستند البته v10 دو برابر قيمت v8 رو داره ولي به راحتي ميتونيد تا 4ghz اور كنيد .
کیس من green vista هستش واینکهنقل قول:
جا برای کارت گرافیک میمونه ؟
عکس هایی که از این فن دیدم خیلی گندست:1. (27):
شما خبر ندارید تو بازار ما واتر کولینگ این سوکت اومده یا نه؟
دوست عزيز من خودم هم v10 دارم واقعا حجيم هست ولي در عوض قدرتمند كه به t.e.c مجهز شده و غير از پردازنده رمها رو هم پوشش ميده كه باعث خنك شدن رمها هم ميشه در كل كولر عالي هست و پشيمون نميشيد.نقل قول:
واتر كولينگ هم براي سوكت 1366 فكر نميكنم وجود داشته باشه .
نگفتید برای کارت گرافیک جا هست؟نقل قول:
رم های من خودش فن داره به مشکل بر میخوره؟
ربطي به كارتتون نداره و مشكلي پيش نمياد .نقل قول:
بايد فنهاي رم رو برداريد ولي عبور جريان هوا از بين پره هايي كه بر روي رمها قرار ميگيره زياده و باعث خنك كردن رمها هم ميشه .
قيمتش هم 165 تومان هست .
مرسی دوست عزیز من تهران هستم از کجا میتونم این سوپر فن رو تهیه کنم؟نقل قول:
يكي از نمايندگي هاي كولر مستر در پاساژ ايران هست ولي 200 تومان ميده شما ميتونيد به دفتر آقاي حسيني (ليون كامپيوتر ) بريد ايشون ميتونند براتون با همين 165 تومان كه من تهيه كردم به قيمت همكار براتون بگيرن .نقل قول:
خمیری که همراش هست خوبه یا خمیر جداگونه بگیرم ؟نقل قول:
راستی نهایت تا چقدر میشه اور کرد باهاش؟
نقل قول:
َشما یک IFX-14 یا یک TRUE گیر بیارید خیلی خنک تر از این کولر هست مگر اینکه TEC این کولر رو مد کنید !!! که باعث از بین رفت گارانتیش میشه :na:
این کولر صرفه اقتصادی برای خرید نداره
با تشکر معین:give_rose:
ميتونم بپرسم كجا به اين نتيجه رسيديد ؟نقل قول:
شما یک IFX-14 یا یک TRUE گیر بیارید خیلی خنک تر از این کولر هست