قسمت nb vcore.....
کدام گزینه دقیقا مربوط به ولتاژ پل شمالی هستش؟
قسمت nb vcore.....
قسمت North birdge voltage برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از 1.25 کمتر نبود که با زرد هم نوشته بود!
شما گفتید 0.1 من هم که مثله همیشه قارچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من اين مقدار تا 1.65 جاداره شما از 1.25 گزينه بعدي رو انتخاب كنين من اشتباه كردم گفتم 0.1 بايد مي گفتم يك مقدار..:ديقسمت North birdge voltage برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از 1.25 کمتر نبود که با زرد هم نوشته بود!
شما گفتید 0.1 من هم که مثله همیشه قارچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
H.Fisher (08-05-08)
قارچم هااااابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امشب حتما چک میکنم,اگر اینجوری هم نشد باید ولتاژ رم رو 2 کنم.
اقا ايمان وقتي كه fsb رو روي 430 ميذارمDram frecuency خود به خود روي 866mhz تنظيم ميشه ... يعني دستي نميتونم تغيرش بدم متناسب با fsb اون هم تغير ميكنه مثلا fsb 425 ميشه 850mhz ...
حالا من بازم با 430 fsb نتونستم بالا بيام .... با اين مشخصات
vcore voltage : 1.3000
Dram frecuency : 866mhz
tempurate : 48 C
System in forum.sakhtafzar
|
خوب روزبه جان رم شما از كدوم سري است cl4 llk يا مدل معمولي كه سينك آبي رنگ دارد اگه هر
كدوم از اين رم ها هستند... ولتاژ رم را روي 1.9 بگذاريد بعد به پل شمالي هم يكم ولتاژ بدهيد
ببخشید من یه سوال دارم:
شما در این باسها میخواین دائم با سیستم کار کنین یا فقط میخواین رکورد بزنین؟
آخه به نظر میرسه با air cooling این باسها یکم خطرناک باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فقط سوال کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
واسه من همين پاتريوت ها كه ابي رنگه هست ...
ولتاژ پل شمالي رو روي چند بذارم ؟؟؟
System in forum.sakhtafzar
والا عماد جون همين طور كه مي دوني من كه تست مي زنم ولي اگه خنك كننده خوبي مثل واتر باشه و دما مشكلي نداشته باشه من به شخصه اين كار رو مي كنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب خوبه رمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ROOZB3H برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پل شمالي رو يادم نيست چندتا گزينه داشت ولي روي يك مقدار بالاتر از مقدار اوليه بگذاريد..فكر كنم اگه اشتباه نكنم 1.3 باشه نه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (09-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks