کدام گزینه دقیقا مربوط به ولتاژ پل شمالی هستش؟
Printable View
کدام گزینه دقیقا مربوط به ولتاژ پل شمالی هستش؟
قسمت nb vcore.....
قسمت North birdge voltage :1. (38): از 1.25 کمتر نبود که با زرد هم نوشته بود!
شما گفتید 0.1 من هم که مثله همیشه قارچ :1. (10):
دوست من اين مقدار تا 1.65 جاداره شما از 1.25 گزينه بعدي رو انتخاب كنين من اشتباه كردم گفتم 0.1 بايد مي گفتم يك مقدار..:دينقل قول:
قسمت North birdge voltage برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از 1.25 کمتر نبود که با زرد هم نوشته بود!
شما گفتید 0.1 من هم که مثله همیشه قارچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:lol:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قارچم هااااا:whistle:
امشب حتما چک میکنم,اگر اینجوری هم نشد باید ولتاژ رم رو 2 کنم.
اقا ايمان وقتي كه fsb رو روي 430 ميذارمDram frecuency خود به خود روي 866mhz تنظيم ميشه ... يعني دستي نميتونم تغيرش بدم متناسب با fsb اون هم تغير ميكنه مثلا fsb 425 ميشه 850mhz ...
حالا من بازم با 430 fsb نتونستم بالا بيام .... با اين مشخصات
vcore voltage : 1.3000
Dram frecuency : 866mhz
tempurate : 48 C
خوب روزبه جان رم شما از كدوم سري است cl4 llk يا مدل معمولي كه سينك آبي رنگ دارد اگه هر
كدوم از اين رم ها هستند... ولتاژ رم را روي 1.9 بگذاريد بعد به پل شمالي هم يكم ولتاژ بدهيد
ببخشید من یه سوال دارم:
شما در این باسها میخواین دائم با سیستم کار کنین یا فقط میخواین رکورد بزنین؟
آخه به نظر میرسه با air cooling این باسها یکم خطرناک باشه!:whistle:
البته فقط سوال کردم:11():
با تشکر
واسه من همين پاتريوت ها كه ابي رنگه هست ...
ولتاژ پل شمالي رو روي چند بذارم ؟؟؟
والا عماد جون همين طور كه مي دوني من كه تست مي زنم ولي اگه خنك كننده خوبي مثل واتر باشه و دما مشكلي نداشته باشه من به شخصه اين كار رو مي كنم.:1. (38):نقل قول:
خوب خوبه رمنقل قول:
پل شمالي رو يادم نيست چندتا گزينه داشت ولي روي يك مقدار بالاتر از مقدار اوليه بگذاريد..فكر كنم اگه اشتباه نكنم 1.3 باشه نه..:cool: