پس دلیل هنگ کردن چیه من اخر نفهمیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس دلیل هنگ کردن چیه من اخر نفهمیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر شما موجب دلگرمی ما میشود.
|
دمای حالت defult پردازنده شما بالاست ( 66 درجه ! ) . مشکل کولینگ داری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط downloadsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
من خود کیسم فن داره و فن سییوم هم رفتم 7500 پارسال اورجینالشو گرفتم یعنی باز باید فن بگیرم یعنی مشکلش یک فن هستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر شما موجب دلگرمی ما میشود.
مهدی جان به کولینگ مربوط نیست من این رو تجربه کردم با دمای 30 هم نمیشه اینو استیبل کرد تو اورکلاکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینطور فکر نمیکنم . Celeron رو هم میشه اورکلاک کرد . این مدل هم خوب اورکلاک میشه . دیگه کم کم 15 درصد با یه مادربورد ضعیف هم اورکلاک میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتایج جهانی هم گویای همین موضوعه : mhz(avg oc)l : 3055mhz
.
.
....
......
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks