بدون اور کلاک تست کردم .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
بدون اور کلاک تست کردم .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب پس حدسم درست بود شما کلا بیخیال اور با این سیستم شو من قبلا هر راهی که ممکن بوده رفتم سلرون های 478 هیچ قابلیتی برای اورکلاک ندارن ضمن اینکه با چیپ 845 دیگه بدتر میشه چون اون زمان شرکت ها اصلا به قابلیت های اورکلاک سیستم اهمیتی نمیدادن برای همین تو این جور سیستم ها هیچ پتانسیلی برای اور وجود نداره متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله اگر چیپ 865pe یا 875 بود یک کاری میشد کرد . پاور سیستمت که پاسکال هست زیاد جالب نیست
نقل قول:
اگر اون موقع قابلیت اور کلاک نبود پس چرا مین من که ایسوز هست در ستاپش همچین چیزی هست برای اور کلاک بود ؟
بعدم شما از کجا فهمیدی که قابلیت اور کلاک نداره با این تصویر از کجا باید فهمید چون اقای موسوی گفتن یک تست یک ربه بزار این تست از کجا میفهمید قابلیتشو راستش من از این نرم افزار زیاد سر در نمیارم ولی خیلی دوست دارم بدونم چطور از این نرم افزار میه فهمید اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم؟
هدف دستیابی به max temp بود . :1. (26):نقل قول:
من اینو بدون مونیتورینگ دمای پردازنده میخوام چی کار ؟! :1. (27): دمای پردازنده رو با برنامه خود مادربورد چک کن در حالتی که 15 دقیقه از تست گذشته .نقل قول:
مهدی جان این نرم افزار از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] سیتمم ساپرت نمیکنهمن با نرم افزار EVEREST Ultimate Edition بعد از 15 دقیقه دماشو بگم؟ چون اون نرم افزاری که گفتین گفت سیستمتون این نرم افزار ساپرت نمیکنه فکنم مال cpu های core2 dou بوده.نقل قول:
دوست من کلا تو هر سری یکسری چیپهای high-end هست که روی بردهای گرون نصب میشه . تو سوکت 478 بردهای که دارای چیپ 865 و 875 بودند سری پیشرفته بودند . تو بایوس امکانات بیشتری داشتند واسه اور . کلا تو سری 478 برای اور محدودیت هائی هست . اگر بتونی upgrade کنی به سمت سوکت 775 اونوقت میتونی یک اورکلاک درست انجام بدی ولی باید بردت متوسط به بالا باشه حداقل از چیپ 965 یا p35 استفاده کنه
من با نرم افزار ارتوس بعد از 15 دقیقه تست بل فاصله با نرم افزار EVEREST Ultimate Edition دماشو گرفتم 66 درجه بود.:1. (27):
اون تنظیمات شاید جواب بده ولی با پردازنده سلرون نمیشه شاید اگه یه P4 داشتین یک کارایی میشد کردنقل قول:
قابلیت اورکلاک رو از رو عکسی که گذاشتین نگفتم خودم قبلا تست کرده بودم و از روی تجربه گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پس دلیل هنگ کردن چیه من اخر نفهمیدم.نقل قول: