سلام دوستان عزیز شهرسخت افزار.
امروز یک مقدار وقتم آزاد شده بود یک مادربرد قدیمی AM2 هم دستم بود گفتم با استفاده از سردی هوا یک سری تست صرفا برای فان روی Air Cooling بزنم ببینیم چطوریاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده مورد استفاده AMD 64 Athlon X2 4000 2.1GHZ از نوع Brisbane بود که نسبتا پردازنده جالب (از لحاظ Batch No) به نظر نمیرسید.مادربرد مورد استفاده هم Abit AN9-32X که از دارای چیپ Nforce 570 SLI هست بود که این مادربرد هیچ جا به طور رسمی ثبت نشده انگار؟! نه در سایت Abit و نه در Google چیزی در رابطه با این مادربرد نیست و قط یک مدل AN9-32x موجود هست که مربوط به Abit Fatality An9-32X 590 SLI هست!متاسفانه SetFsb روی این مادربرد کار نمیکرد مجبور شدم برای تغییر Base Clock پردازنده در میحط ویندوز از Nvidia nTune که مخصوص چیپست های NVIDIA هست استفاده کنم که یکمی سیستم رو Unstable میکرد.(برای پایداری بیشتر پردازنده تک هسته شده بود)
در نهایت هم موفق شدم رکورد پنجم این پردازنده در کلاس های Cpu-Z Validation و Wprime 32M بزنم.
AMD 64 Athlon X2 4000 2.1GHZ @ 3.51GHZ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Valid Link
HTML Code:http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1578845
WPrime 32M : 24.922sec @ 3.22GHZ
Ram:DDR2 1074MHZ CL5-5-5-13 2T
حدودا 20 پوینت با این دوتا تست به تیم اضافه شد در روز ها آینده (شاید رو Ln2 ) بیشتر روش کار میکنم....
موفق باشید/آرمان
Bookmarks