برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن توی این مدت کوتاه یه چیزی کشف کردم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nasiban برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم اینه که با اومدن زمستون به کشورمون اور کلاکر ها شروع کردن به اورکلاک ونشون دادن استعدادهاشون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جان من خوبه ایرانی ها امکانات وافی رو ندارن وگر نه جناب گینگ پین و هیپرو فایو و اندره یانگ باید جلو اورکلاکر های ایرانی لنگ بالا می نداختن. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (والا به خدا) می خوایید مثال بزنم: اولیش که امیر علی با ایر اومده 920 رو تا نزدیک های رکرد جهانی(5.4) بالا برده. دومی هم که این عزیزان هستن که یکی اومده با مین g31 و سی پی یو 5200 رو تا 4.5 اور کرده(تازه با فن استوک)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سومی هم که با مین GA-M56S-S3 سی پی یو 250 ای ام دی رو تا 3.4 بورده بالا اونم با تایمینگ 5-4-4-11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وژدانا من که هیچی، کینگ پین این چیزارو ببینه سکته می کنه میره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------------------------
اساتید عزیز بنده خیلی خیلی چاکرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks