vandelin (18-07-09)
Going To Change New HardWare Soon
vandelin (18-07-09)
خیلی خوبه ViVid جان که البته اسمتون هم بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما چه جوریه ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام
این هم رکورد جدید که شدم مکان 20 سری همین پردازنده در سایت Hwbot
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک ولید
دما با سیستم من در آوردی خودم در حالت IDLE تا 25 درجه و در حالت Load تا 70 درجه بالا میرفت البته این سیستم کولینگ مثل کولینگهای Extreme فقط برای نهایت 20 دقیقه جواب میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد اسمم هم وحید هست کوچیک شما هستیم
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 19-12-08 انجام شده است
vandelin (18-07-09)
سلام
اگر بدونید سیستم رو روشن میکنم فقط یکبار اور میکنم و نتیجه رو میام اعلام میکنم و باز میرم سره کارهای عقب مونده شرمنده اگر نمیتونم بیشتر وقت بگذارم:
|
اولین نتایج : 3.JPG
murizaki_2000 (22-12-08), Shahryar (22-12-08), ViViD (21-12-08)
بعد از کلی کلنجار با مادربرد به این فرکانس رسیدم ( دیگه ولتاژ نداشتم برم بالاتر )
فرکانس 4.0 رو ثبت کردم ولی ولیدش خراب شده بود این یکی رو ثبت کردم
خیلی عالیه با مادربردی که داری ولتاژ آخری که دادی چقدر بوده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با مادربرد خودم بدون هیچ ولتاژی تونستم E2160 رو تا 3600 ببرم بالا یعنی همون کلوب 100% هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد من بالای 1.7 نداره این هم 1.706 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2160 توی فرکانس خودش دمای پایینتری تولید میکنه همینطور اورکلاکش بعلاوه 1.6 افزاریش فرکانس حتما باید ولتاژ بدی ولی فقط هسته و نیازی به مابقی نیست
2180 دمای خیلی بالایی داره ( میتونید از شایان بپرسید چه گدازه ای هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اگر مین ولتاژ بیشتر داشت میشد تا 4.2 رو با کولر زد ولی حیف نداره ( البته پایدار نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
این رو هم بگم ولتاژ دهی به فازها و تعداد فازها نیز بستگی داره ( بهترین فاز تا الان مدلش 1R2 هست )
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (23-12-08)
امیر جان ، منظورت همون چوک ها هستن ؟ در این مورد لینکی یا منبعی داری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks