vandelin (18-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
Going To Change New HardWare Soon
vandelin (18-07-09)
कभी हार
خیلی خوبه ViVid جان که البته اسمتون هم بلد نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما چه جوریه ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
این هم رکورد جدید که شدم مکان 20 سری همین پردازنده در سایت Hwbot
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک ولید
دما با سیستم من در آوردی خودم در حالت IDLE تا 25 درجه و در حالت Load تا 70 درجه بالا میرفت البته این سیستم کولینگ مثل کولینگهای Extreme فقط برای نهایت 20 دقیقه جواب میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد اسمم هم وحید هست کوچیک شما هستیم
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 19-12-08 انجام شده است
vandelin (18-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
اگر بدونید سیستم رو روشن میکنم فقط یکبار اور میکنم و نتیجه رو میام اعلام میکنم و باز میرم سره کارهای عقب مونده شرمنده اگر نمیتونم بیشتر وقت بگذارم:
|
|
کاربر شهرسختافزار
اولین نتایج : 3.JPG
murizaki_2000 (22-12-08), Shahryar (22-12-08), ViViD (21-12-08)
بعد از کلی کلنجار با مادربرد به این فرکانس رسیدم ( دیگه ولتاژ نداشتم برم بالاتر )
فرکانس 4.0 رو ثبت کردم ولی ولیدش خراب شده بود این یکی رو ثبت کردم
عضو VIP شهرسختافزار
خیلی عالیه با مادربردی که داری ولتاژ آخری که دادی چقدر بوده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با مادربرد خودم بدون هیچ ولتاژی تونستم E2160 رو تا 3600 ببرم بالا یعنی همون کلوب 100% هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد من بالای 1.7 نداره این هم 1.706 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2160 توی فرکانس خودش دمای پایینتری تولید میکنه همینطور اورکلاکش بعلاوه 1.6 افزاریش فرکانس حتما باید ولتاژ بدی ولی فقط هسته و نیازی به مابقی نیست
2180 دمای خیلی بالایی داره ( میتونید از شایان بپرسید چه گدازه ای هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اگر مین ولتاژ بیشتر داشت میشد تا 4.2 رو با کولر زد ولی حیف نداره ( البته پایدار نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
این رو هم بگم ولتاژ دهی به فازها و تعداد فازها نیز بستگی داره ( بهترین فاز تا الان مدلش 1R2 هست )
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (23-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
امیر جان ، منظورت همون چوک ها هستن ؟ در این مورد لینکی یا منبعی داری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks