دیروز رفتم یخ خشک گرفتم و با یک بلاک معمولی بدون بست و کمربند شروع کردم به اورکلاک E5200 با مادربرد و رم و جدید . متاسفانه هنوز بلاک خودم را دریا تهران نفرستاده اصفهان و این بلاکه انتقال حرارتش + نچسبیدنش روی CPU باعث شد که بهترین راندمانی که میشد با یخ خشک داشته باشم را نداشته باشم .
اگه یادتون باشه مدتی پیش من این CPU را با IFX-14 تست گرفتم و از FSB 343 Mhz نتونستم بالاتر برم ! ولی جالب اینجا بود که وقتی دما زیر صفر اومد خیلی راحت 350 را بوت کرد و بعدش تونستم تا 360 بوت کنم با ولتاژ 1.85 ولت ! دیروز بیشتر وقتم را گذاشتم روی E5200 حدودا ساعت 12 گرفتم یخ خشک ها را تا ساعت 8 داشتم . E2180 را هم میخواستم تست کنم ولی سیستم مشکل پیدا کرد و وسط کار 2 ساعت سیستم خراب بود . گزارش Cooling دیروز را توی انجمنش با عکس ها میگذارم اما بخش اورکلاکینگ قضیه به اینجا رسید که :
MAX Freq = 4693 Mhz
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک HWBOT + Valid = رتبه دوازدهم در بخش CPU-Z
دما در این حالت 25 درجه بالای صفر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون اتصال Tower به CPU خیلی افتضاح بود متاسفانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این وجود هر کاری کردم به 380 مگاهرتز نرسیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تست ها :
این هم نتایج تست ها :
wPrime 32m = 16.68 = برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
wPrime 1024m = 9min 20sec = برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Super PI = 11.98sec = 12th
و در آخر کسب 7 پوینت برای تیم شهر سخت افزار و رسیدن مجموع پوینت ها به 167.1 پوینت و رتبه 116 تیم های دنیا
عکس ها و فیلم ها را هم به زودی آپلود میکنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر نظرات دوستان عزیزم هستم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید موفقیت هر چه بیشتر تیم شهر سخت افزار
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks