ممنون از نظراتت دوست عزيزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدلی جان سعی کن دما رو با core temp
اخرین ورژن بگیری
دمای واقعی تر و بنظر من بیشتری رو نشون میده
من به real چندان اطمینان ندارم
چون با اورست هم ست نیست
و اختلاف زیادی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
و تست استرس رو هم برو از 30 دقیقه به بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند در تایپیک های خارجی تا بالای دو روز هم تست دارن
ولی بنظر من برای اطمینان از بی خطر نبودن اور فقط برای پردازنده یک بار هم تست 1 ساعته occt بهترینه
ولی خیلی خوب بودی
امیدوارم به پروفایل خوب وسیفی برسی.
رکورد که جای خود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه برنامه Core Temp آورده TJmax=100 رو قرار داده و همين باعث ميشه كه دما 5 درجه بالاتر از حد واقعي نشون داده بشه. (در Real Temo TJmax=95) تا به حال هيچ برنامه اي نتونسته دماي دقيق E7200 رو بهم بده (حتي PC Probe) بجز Real Temp
وقتم كم بود نتونستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولي به نظرم حداقل نيم ساعت بايد تست گرفت تا در آينده مشكلي پيش نياد.و تست استرس رو هم برو از 30 دقیقه به بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه نظرت ميتونم بالاتر هم برم؟رکورد که جای خود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه نكته جالب اگه توجه كني با Voltage 1.275 من اين CPU رو در FQ 3800 تقريبا Stable كردم در صورتي در فروم هاي خارجي براي رسيدن به FQ 3800 به اون تا 1.420 ولتاژ دادند كه به نظرم خيلي زياده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
================
CPU Cooler ت كه دقيقا مثل منه (منم 2 تا Fan داره) حالا بگو ببينم كه E8400 رو تا چقدر اور كردي و دما چقدر بوده؟(براي مقايسه مي خوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks