نتیجه خیلی خوبی کسب کردید دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASRE_NOVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه ولتاژی رو برای پردازنده در بایوس ست کردید؟؟
و امکان داره که بچ نامبر پردازنده رو در تاپیک زیر قرار بدید...؟؟
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=22445
ممنون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز رکورد خیلی خوبی هست با Air ، تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه یک تست MaxFSB هم بزنید که توی اون تست مالتی پلیر را 7 یا 6 بیشتر ست نکنید چون به نظر میاد پردازنده شما از بچ نامبر خوبی برخورد باشه و توانایی بالایی توی اورکلاک داشته باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورتی که هم سیستمون توی اون فرکانس پایدار هست میتونید wPrime را بزنید و نتایجتون را توی Hwbot ثبت کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پی نوشت : در صورت تمایل میتونید این رکورد خوبتون را توی سایت Hwbot.org و به عنوان یکی از اعضای تیم بزرگ شهر سخت افزار ثبت کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
سلام :
من به آخر خط رسیدم ! البته با این قطعات !
در آخرین نذر و دعایی که کردیم تونسم 4.7 رو برای CPU 3.2 خودم بزنم و دیگه جا نداره ...
باید دیگه دست به دامن LN2 شد ... چون CPU ولتاژ می خواد و این Z600 ما هم کم میاره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام برم یک رم 1066 بخرم و آخرین تست رو هم بگیرم ...
این رمهای 667 که تا 899 از همه چیزش مایه گذاشت و پرچم ما رو بالا برد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی ساخت یک LN2 چقدر هزینه داره ؟ بد رفتم تو خطش !
این هم عکس ولیدش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدلیل این که هنوز تو HWBOT ثبتش نکردم لینک ولید ندادم ، ببخشید ...
Shahryar (03-05-09)
گمونم من بتونم ببرمش بالاتر من آخرین رکوردم برای 915 پنتیوم D حدودا 4.8 اینا بود گمونم بتونم این رو به 5 برسونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته قول نمیدم ولی امکانش خیلی زیاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (03-05-09)
عزیز رکورد خیلی خوبی زدی با Air توی HWBOT هم با Air رکورد عالی محسوب میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط HT را غیر فعال کن حتماً دمات میاد پایین تر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
N@VID (03-05-09)
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان کار برای شما نشود نداره ولی خوب این رو می دونی که این CPU فابریکش داغ هست و با
فن فابریکش دما بالای 45 درجه است ... تا اونجایی که ما می دونیم دو هسته ها نرمال و پنتیوم D ها
بدلیل ساختارشون همواره دمایی پایین تر دارند فکر می کنم در حدود 35 درجه ( 2180 که خریدم این طور بود )
cpu خوبی هست و خوب جواب می ده ولی رم ها و مین مال این کار نیستند !
HWBOT هم این روزها ما رو اذیت می کونه و خیلی سنگین می یاد ...
|
دمای Pentium D تفاوت چندانی با این سری نداره در مورد دما هم من با فن استوک هیچ وقت 2180 رو زیر دمای 46 نداشتم و هسته ها هم همیشه دمایی نزدیک به 41 داشتندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم میل خودت هست
ViViD (03-05-09)
ببخشید من این پست رو ندیده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچ نامبر رو که ثبت کردم در همون تایپیک
ولتاژ CPU هم 1.448 ولت هست
Olesius (03-05-09)
سلام :
بالاخره امروز رکوردم رو که قبلا گفته بودم تو HWBOT گذاشتم ...
این هم شاتی از CPU-Z :
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=558563
با درود
شاید به این نشه گفت اورکلاک چون اصلاً اورکلاکی نبود اما ثبت در Hwbot امتیاز برای تیم آورد:
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (25-05-09), Dark Devil (09-05-09), N@VID (11-05-09), Olesius (09-05-09), Shahryar (09-05-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks