نه نیما جان این پردازنده میتونه رو 3 با ولتاژ1.32 استیبل باشه.
pc_hex عزیز شما این تنظیماتو تست کن
fsb:333 X 9
vcore:1.325
vnb: 1.28
c1e
intel virtualization
intel EIST
موارد بالا رو disable کن ببین چی میشه
Curtis (01-02-11)
|
خوبه بیشتر هم جاداره
ولی اول یه تست پایداری با برنامه ی prime 95 بگیرید حدود 15 دقیقه نهایتا 30 دقیقه اگه مشکل پیش نیاد استیبل هست.
بعد اگه خواستید تا 3.2 بره این تنظیمات رو امتحان کنید
fsb: 356 x 9
vcore: 1.37
vnb: 1.32 یا 1.34
اگه بالا نیومد
vmem : 1.67
بدید
باز نتیجه رو بگید.
آخرین ویرایش توسط Curtis در تاریخ 01-02-11 انجام شده است
عزیز میدونم این cpu میتونه روی 3.2 استیبل باشه . خودم 6 ماه از این cpu روی فرکانس 3.6 تا 3.8 استفاده میکردم ولی نه با این مین 3 فاز زاغارت و نه برای رندربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مین ماکزیمم فرکانسی که بتونه تحمل کنم و استیبل باشه بنظرم همون حوالی 2.8 هستش که عرض کردم
به هر حال بنده دیگه تو این بحث دخالت نمیکنم ولی اگر مادربردتون گارانتی نداره پیشنهاد میکنم یه فن روی مدار تغذیش بگذارید که ذوب نشه
امیدوارم بتونید روی 4 گیگاهرتز استیبلش کنید و رندر بگیرید که من کلی کنف بشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (02-02-11)
نیما جان شرمنده من اصلا حواسم به مین نبود .
این حرفا چیه بلاخره شما تجربت بیشتره.به هر حال بنده دیگه تو این بحث دخالت نمیکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا نیما من از شما عذر خاهی میکنم اگر باعث بحث شدم.
nima_hl (02-02-11)
از این بالاتر خطرناک هست هم برای cpu و هم برای main با توجه به حرف نیما main شما چندان مین خوبی برای این کار نیست و من پیشنهاد میکنم که تا همون 3 بالاتر نرید و در صورت هر گونه مشکل بنده هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم .
واز همه مهمتر این سیستم اصلا به درد رندر نمیخوره چون ضعیف هست.
برای رند رمیتونید از x58 و p67 استفاده کنید که مورد اول فکر میکنم بهتر باشه .
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks