MAZY (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
خرید فن برای پردازنده های fx لازم هست .با فن استوک دما بینهایت زیاد میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
تواین تصویر که دمای CPU خیلی عالیه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس چرا با Core Temp اونجوری بود؟؟؟
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
MAZY (23-11-14)
تو Core Temp هم دما مناسب بود.فقط انگار تو بایوس دمارو زیاد نشون میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شایدم حداگثر توان سی پی یو رو نشون میده که تا سقف 93 درحه هست.نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
پس جدی جدی نمیشه اورکرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا که دما مناسبه نمیشه از 4 گیگاهرتز بیشتر کنم؟تا حدی که ناپایدار بشه؟
شاید رکورد جهانی رو جا به جاک کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (23-11-14)
آقا امید تو این سایت تاپیکی نیست که بچه ها بنچمارک از سی پی یو هاشون گذاشته باشن؟
اگه نیست شما این تاپیکو میزنین؟
اینجوری میشه قدرت سی پی یو های مختلف رو با هم مقایسه کرد.
در ضمن به نظرم نتایچ تست با 3D mark 2013 هم جاش خیلی خالیه.
من یه سرچی زدم نه تنها تو این سایت بلکه هیچ کجای دیگه ندیدم با 3D mark 2013 که آخرین ورژن این برنامه هست تست گذاشته باشن.
هر چی هم بوده با نسخه های قدیمی بوده.
مشکلی نیست تاپیکش رو میزنیم .ولی نتایج پردازنده مشابه ممکنه با مادربرد و رم های مختلف تفاوت داشته باشه .با برنامه aida64 هم یک قسمت برای بنچمارک پردازنده دارد که میتونید با پردازنده های مختلف مقایسه کنید . همچنین برنامه passmark performance testبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (23-11-14), MAZY (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
دمای CPU شما فوق العادست...فکر کنم بتونی یه اورکلاک درست و حسابی ازش بگیری...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم اون 93 درجه دمایی هست که هسته ها میتونن تحملش کنن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به احتمال قوی دمای فعلی CPU شما نیست...
tj.max 90 یعنی حداثر دمایی که هسته هایCPU شما قادر به تحمل اون هستند90هست...یعنی اگه دما 91 بشه هسته ها خاموش میشن....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتوجه به دمای خیلی خوب CPU....فکر کنم اورکلاک مقدورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از کولینگت خیلی متشکر باشی...
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 23-11-14 انجام شده است
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
MAZY (23-11-14)
|
همین که با پردازنده های مشابه نمرات فرق میکنه همین به نظرم جالب میتونه باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک تست با برنامه aida64 هم دیدم.
اونجا هم نسخه برنامه برای تست کمی قدیمی هست هم این که خیلی از عکسا ولینکای اون تاپیک بعد از گذشت زمان از کار افتادن.
چون شما مدیرهستین اگه تاپیک بزنین به نظرم بیشتر استقبال بشه اینجوری فروم هم کمی رونق پیدا میکنه مام میتونیم بیشتر استفاده کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون passmark performance test رو حتما امتحان کنید . فکر کنم برنامه سبک تری باشه نسبت به 3dmark 13 و کاربران بیشتر حوصله میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اها پس خیالم راحت شد اون حداکثر دمای قابل تحمل بود که 90 بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط موندم چرا اکثر گزینه ها تو برنامه aida64 غیر فعال بودن و تغییری نمیشد توشون اعمال کرد تا بشه سی پی یو رو اور کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه مخصوص بنچمارک همه قطعات کامپیوتر هست یا فقط گرافیک؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه جدیدشو دانلود کنم یا همون که تو تاپیک هست؟
اصن لینکای تو تاپیک سالم هست یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks