MAZY (23-11-14)
اگه این تست برا اخربرنامه باشه اره نرماله ولی هیچ دمایی بایوس نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (23-11-14)
tj.max 90 درجه هست.
تو بایوس شاید همینو زده 93برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنگ کرده مخم بخدا....
- - - Updated - - -
اره اقا تست واسه 1 ساعت پیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الانم دوباره تست کردم همینجوره نتایج تست..
آقا یه بنچمارک بگیرم ببینم سرعت سی پی یوی من خوبه یا نه؟
اگه سرعتش از حد نرمال بالاتر باشه و نمره ی بالاتری به نسبت مدلای مشابه با تنظیمات دیفولت بگیره معلوم میشه که اور شده دیگه درسته؟(حالا چجوری اور شده رو دیگه من نمیدونم)
فقط موندم با جه برنامه ای بنچمارک بگیرم؟
واز کجا بفهمم نمرم از حالت عادی بالاتره یا نه؟
hwmonitor دمای cpu رو چند میزنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
|
برنامشو باید دانلود کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا سیستمم تو دسترس نیست .بعدا تست میکنم نتیجشو اینجا میدارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
پردازنده 8320 دارای کلاک دیفالت 3.5 گیگاهرتز و توربو 4 گیگاهرتز است
به عبارتی اگر دمای پردازنده و ولتاژهاتون مناسب باشه سیستم بصورت اتوماتیک پردازنده تا 4 گیگاهرتز آورکلاک میکند ( در حالت دیفالت )
برنامه core temp ظاهرا با این سری پردازنده همخوانی ندارد و نمیتواند دماهای صحیح را نشان دهد
بهتر است به جای این برنامه و برنامه های فشار همانطور که امید جان گفتند از aod استفاده کنید که برنامه بسیار کاملی برای پردازنده های amd است
با این برنامه هم میتونید ولتاژ و فرکانس را تنظیم کنید هم تست پایداری بگیرید و هم دمای هسته ها را مشاهده بفرمائید
alksdj (23-11-14), AMD>INTEL (23-11-14), MAZY (23-11-14), mehrdad_ab (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
دقیقا حرفتون درسته چون تو دفترچه مادربردم هم یه همچین امکانی رو توضیح داده بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط من نمیدونم چرا بدون فشار هم سی پی یوی من رو 4 گیگاهرترز هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه CPUID HWMonitorPro هم تست کردم.
دمارو حالت عادی بین 19 تا 22 درجه هست.
seyed mamali (23-11-14)
اینم تست باHWMonitorProنو حالت فشار با برنامه wPrime
http://www.img2.shahrsakhtafzar.com/...8490725140.jpg
آخرین ویرایش توسط MAZY در تاریخ 23-11-14 انجام شده است
اقا با توجه به اینکه سی پی یوی من خودش رو 4گیگاهرتز هست یعنی باید بی خیال اور بشم؟
خرید فن هم بی دلیل بود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks