بگو عزیز ...
من فعلا دارم رفع باگ های انجمن را میکنم ...
از فردا به جمعتون میپیوندم !
ممنون
شهریار
कभी हार
بگو عزیز ...
من فعلا دارم رفع باگ های انجمن را میکنم ...
از فردا به جمعتون میپیوندم !
ممنون
شهریار
Aaron Swartz (25-04-16)
|
|
سلام
مشخصات CPU اینه تا حدودی هم اور شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می خوام برسونمش به 2.5 GH ...
بدون نیاز بهcooling اضافی , فقط با Heatsink & fan خودش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
کاربر شهرسختافزار
مال منم بگید مرسی
intel e2160
کاربر شهرسختافزار
اگه core stepping سی پی یو شما M0 باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mxiza برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداکثر دما : 73.2C
حداکثر ولتاژ : 1.5V
ولی اگه L2 باشه
حداکثر دما : 61.4C
کاربر شهرسختافزار
محمد جون كدوم نوع اين cpu قابليت اوور بيشتري داره ممنون مرسي......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حداکثر دما : 72Cبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kasra23 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K A S R A (09-03-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
واقعا عالی بود ممنون دوست عزیز و shahrsakhtafzar... مرسی از انجمن
کاربر شهرسختافزار
داداش برامنم intel pentium(R) Dual_core E5700 @ 3.00GHz
آخرین ویرایش توسط hamed faz در تاریخ 13-09-14 انجام شده است
0.85V - 1.3625V ولتاژ کاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed faz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهایت 74 درجه
کاربر شهرسختافزار
Duron 750MHz, Socket A, با اینكه قدیمیه اما از سرعتش خیلی خیلی راضیم. بیشتر از توانش تلاش میكنه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks