(((ساسان))) (20-11-14)
چشم امیدجان والا حساس نیستم...دمای هیت سینکه وحشتناک بالاست ، کتری روش بزارم جوش میاد!!!!
ولی فن رو برمیدارم
برنامه رو پاک کردم دوباره نصبش کردم درست شد، یه نگاه به تصاویر زیر بنداز ببین چه بلایی سر فن ها آوردم:
فنCPU:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون فنی که نزدیک هیت سینکه:
این فن قابلیت تغییر دور متناسب با افزایش دما رو نداره!!!نمودارو هرجوری تغییر بدیم سرعتش به طور خودکار تغییر نمیکنه!!!!یعنی همیشه با یه دور خاص میچرخه که من رو متوسط تنظیمش کردم....(فن با سایز متوسطه مارکشم گیرینه)
(((ساسان))) (20-11-14)
اصلا لازم نیست تغیر کنه . اون چیپست قبلا هم گفتم داغ کردنش طبیعی هست . همین که توسط یک فن خنک بشه کافیه . لازم نیست دور فن تغییری کندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(((ساسان))) (20-11-14), M3RS4D 50062 (19-11-14), seyed mamali (25-11-14), مهدی بهادرفر (19-11-14)
|
ممنون...من الآن ریستش کردم به حالت اولیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(((ساسان))) (20-11-14)
البته همینطور که خودتون میدونید باید هوای ورودی و خروجی دقیقا به یک اندازه باشه (بهترین حالتش همینه) ولی اگه تعداد فن ها کم بود و نمیشد هوای خروجی و ورودی رو به یک اندازه درآورد، بهتره بیشتر فن ها رو خروجی بذاریم، چون هوا راحت تر از محفظه های ورودی/خروجی اطراف کیس وارد میشه تا اینکه بخواد خارج بشه چون ورود هوا از منفذهای کیس منظم هست ولی خروجش باعث پریشانی جریان هوای داخل کیس میشه. مثلا اگه یک فن روی کیس داشته باشیم بهتره همون یکی رو خروجی بذاریم@};-برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر فنی یک ماکسیموم سرعت داره که بهتره از اون ماکسیموم بیشترش نکنید چون طول عمر مفیدش کاهش پیدا میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای فن های روی کیس معمولا فن های دوربالا انتخاب میشن. مثلا یک سری فن های زالمن تو بازار هستن که برای پشت کیس مناسبن:
::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::
اما برای اونهایی که مودینگ انجام میدن و زیبایی هم واسشون مهمه، فن های جدید نوکتوا مثل NF-A14 3000RPM زیبا و ساده و با کیفیت و باکارایی بالاست.
Noctua.at - sound-optimised premium components "Designed in Austria"!
البته انتخاب فن سلیقه ایه. در انتخاب فن کیس باید به مقدار حجم جابه جایی هوا که برحسب CFM هست و طول عمر مفیدش دقت کنیم. گاهی اوقات ما فن های خوبی داریم ولی بدنه ی کیس در بخشی که برای نصب فن تدارک دیده شده استانداردهای لازم رو نداره و توری خوبی واسش طراحی نشده که همین باعث میشه هوای خروجی از فن به خوبی از بین توری کیس خارج نشه و کارایی فن به شدت افت کنه.
برای انتخاب فن کولر باید به مقدار حجم جابهجایی هوا توسط اون فن و همچنین نحوه ی طراحی پره های فن برای جابه جایی منظم جریان هوا دقت کرد.
مثلا برای ایرکولرها فن TY-143 از شرکت ترمالرایت یکی از بهترین انتخاب هاست.
@};-
AMD>INTEL (20-11-14), lionsmok (20-11-14), M3RS4D 50062 (20-11-14), seyed mamali (20-11-14)
فن هایی که روی CPU های Cori قرار داده مشن ، عموما باید با چهRPM بچرخن....؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSteve برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا مال من که Cori3 هست در حالت 5 درصد CPU USAGE با سرعت 1300 میچرخه...
میخاستم ببینم این مقدار تو Cori7 چقدره؟
(((ساسان))) (20-11-14)
ببینید دوست من، فن های استوک اینتل همه در یک سطح هستن. سرعت چرخش اونها به مدل پردازنده بستگی نداره بلکه به دمای پردازنده بستگی داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون مدل فن و هیت سینکی که برای cpuی شما داخل باکس بوده، داخل باکس cpuهای corei7 هم نسل cpuی شما هم هست.
برخلاف AMD، اصولا اینتل روی فن و هیت سینک های استوک خودش مانور خاصی نمیده چون تقریبا تمام کاربران از فن و هیت سینک استوک استفاده نمیکنند و میرن سراغ ایرکولرهای قدرتمندتر از کولر استوک.
(((ساسان))) (20-11-14), AMD>INTEL (20-11-14), mehrdad_ab (21-11-14)
بطور تئوری حرفتون صحیحه ولی در عمل تفاوت ها حتی 1 درجه هم نیست در حالی که تاثیر خاک بعد از چند هفته خیلی راحت بیشتر از این خواهد بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSteve برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
mehrdad_ab (21-11-14), nima_hl (21-11-14), Optimus Prime (26-11-14), seyed mamali (25-11-14)
منظورتون رو از تاثیر خاک متوجه نشدم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه خاک زمانی که فن ها هوا رو به داخل بدن بیشتر وارد نمیشه؟؟؟
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
|
بحث رو کامل دنبال کنید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
seyed mamali (26-11-14)
چرا دوست عزیز شما درست میفرمایید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم به طور تئوری و هم عملی بخوایم حساب کنیم بنده با نهایت احترام نظر جناب Stream رو قبول ندارم.
به نظرم بهترین حالتش همونی هست که عرض کردم. چون اگه فن ها هوا رو به داخل کیس هدایت کنن هم خاک بیشتری داخل کیس میاد و هم از همه مهمتر جریان هوای داخل کیس پریشان میشه، وقتی هم که جریان هوای داخل کیس پریشان باشه فن های داخل کیس مثل فن کارت گرافیک و cpu به درستی وظیفه ی خودشونو انجام نمیدن و باعث صدای بیشتر این فن ها میشه. برای اطمینان این مورد رو میتونید خودتون عملی تست کنید. ولی اگه فن ها جریان رو به بیرون هدایت کنن هوا منظم تر جریان داره و همچنین غبار کمتری وارد کیس میشه.
البته بهترین حالتش اینه که از چند فن استفاده بشه به طوری که خود فن ها تا حد امکان جریان مساوی ورود و خروج هوا رو داشته باشن و یا جریان خروجی اندکی از ورودی بیشتر باشه، چون جریان وردی به راحتی از طریق منافذ ورودی هوا روی کیس قابل جبران هست اما اگه ورودی بیشتر باشه همون قضیه ی پریشانی جریان هوای داخل کیس پیش میاد.
Reza Eshraghi (17-12-14), seyed mamali (26-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks