با استفاده از برنامه memset توی ویندوز میتونید تایمینگ و یک سری تنظیمات دیگه رو تغییر بدید
http://www.tweakers.fr/memset.html
http://www.pctechnology.gr/mod/Hemi/...0(FATBODY).JPG
اگر گذینه ای برای تغییر تامیمینگ در بایوس باشه مطمئنا همونجایی که برای اورکلاک قطعه ها و تغییر ولتاژشون میرید قرار داره،اگر نیست صددرصد دیگه ساپورتش نمیکنه،البته بازم صددرصد روی حرفم حساب نکن تا نظر اساتید چی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
با استفاده از برنامه memset توی ویندوز میتونید تایمینگ و یک سری تنظیمات دیگه رو تغییر بدید
http://www.tweakers.fr/memset.html
http://www.pctechnology.gr/mod/Hemi/...0(FATBODY).JPG
آخرین ویرایش توسط hamedy12 در تاریخ 23-03-10 انجام شده است
Hamid2547 (27-03-10)
|
هیچ کس جواب نمیده هرچی خودتون بگید همونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونبا استفاده از برنامه memset توی ویندوز میتونید تایمینگ و یک سری تنظیمات دیگه رو تغییر بدید
سلام
من با این نرم افزاری که دادید تست کردم میشه تایمینگ رو کم و زیاد کرد به غیر از الی اما تغییر محسوسی در بالا بردن باس نداره
من وقتی ضریب رم رو میزارم روی 3.33 یعنی همون معمولی تا 780 میشه رم رو اورکلاک کرد (باس رمم 667 هست)
و وقتی بزارم 2.66 فقط تا 600 می تونم اور کنم
و اگر 1.50 بزارم فقط تا 547
و این رو هم بگم که ( همون طور که در چند پست پیش گفتم) با کم کردن ضریب تایمینگ هم عوض میشه اما من با اون نرم افزار دو باره به حالت اول یعنی 5.5.5.15 بر می گردوندم که باز هم نمیشد بالاتر برد باس رم رو ( البته بگم نمیشد 5.5.5.15 رو برگردونم باز مثلا اگر 3.3.3.12 بود میشد 5.5.5.15 ببرمش چون اولی عوض نمیشد)
خوب چون یکم مینم قاطی داره اگه به غیر از اینها ضریب های دیگه ای رو بزارم مثلا 3.00 دیگه همونی که هسته هست 10 باس هم نمیشه بیشتر برد و خودش الکی به رم ولتاژ میده مثلا میشه 2.10 ولت
خوب با این مین چه طوری اور کنم؟
اور سی پی یو بهتره یا رم؟
چون من می تونم در بهترین حالات رم رو بزارم 547 و سی پی یو 3.50 یا رم رو بزارم 680 و سی پی یو 2.80 حالا کدومش بهتره؟
سپاس
مطمئنا با اور کردن سی پی یو پرفرمنس بهتری میگیرید،شما هم رم رو تا اونجایی که میشه اور کن هم سی پی یو رو،یادت باشه زمانی بهترین پرفرمنس رو از اور میگیری که باس رم و با سی پی یو(rated fsb) و باس مادربورد همش در یک سطح باشند و یکیشون گلوگاه نشه،مثلا باس رمت 800 سی پی یو 800 مادربوردتم تا این باس ساپورت کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
سلام
واقعا ممنون که جواب میدید
من اگر همون طور که گفتم ضریب رم رو بزارم 3.33 و fsb 230 باس رم میشه حدود 770 و سی پی یو 2.80 و rated fsb حدودا میشه 900
اما اگر 1.50 بزارم ضریب رم رو و fsb رو 365 ( مین خودش نمیزاره بالاتر از 290 بره با این کار فقط باس رم میره بالا ( به دلیل rated fsb کم مین)) باس رم میشه 547 و سی پی یو 3.50 و rated fsb حدودا 1070 که روی مین نوشته تا 1033 میکشه به همین دلیل بالای 290 نمیره fsb
حالا کدوم بهتره؟
اینطوری که شما گفتید یعنی اولی بهتره چون به هم نزدیکترن اما سی پی یو 2.80 (با رم باس 770)بهتره یا 3.50 (با رم باس 547)؟
با سپاس
حساب کردنش به همین سادگی ها هم نیست،مثلا اگر سی پی یو باسش 500 باشه ولی رم باسش 800 باسی که از رم بیشتره مورد استفاده قرار نمیگیره ولی این موضوع بالعکسش صدق نمیکنه،یعنی فرکانس بیشتر سی پی یو ازرشش بیشتره در هر صورت بهترین راه تست کردنش هست،سیستم رو تو موقعیت هایی که میگید قرار بدید و با برنامه ی اورست تست بگیرید ببینید کودوم نتیجه ی بهتری میگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کدوم بنچ مارک در اورست استفاده کنم؟
اگر سی پی یو رو بکنم به جای 3.50 بزارمش 4.00 چی؟یعنی یک کلکی بزنم که مین بتونه rated fsb بیشتری ساپورت کنه
|
Cache and memory benchmark همونی که تو پست اول گذاشتید،خوب برای اون کار باید باس خود مادربورد اورکلاک بشه،در کل به نظرم بهتره با آزمایش و خطا جلو برید و بهترین پرفرمنس رو بگیرید،البته من اطلاعات درست و حسابی در مورد اوکلاک ندارم شاید بقیه ی دوستان که تخصص بیشتری در این زمینه دارند بتونند شما رو بیشتر راهنمایی کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم سلام
چشم یک امتحانی می کنم فردا خبر می دم
همون طور که گفتم خیلی خیلی ممنونم از شما که جواب میدید و دیگه کسی هم به غیر از شما به من جواب نمیده
سپاس
Hamid2547 (29-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks