سلام
mb من
p8p67 asus
فن cpu
macho 2
من هر کاری کردم اون قطعه مشکی که پشت مادر برد باید نصب شه نصب شد
مشکلی نیست بدون اون نصب کنم؟
سلام
mb من
p8p67 asus
فن cpu
macho 2
من هر کاری کردم اون قطعه مشکی که پشت مادر برد باید نصب شه نصب شد
مشکلی نیست بدون اون نصب کنم؟
عضو VIP شهرسختافزار
من عکس فن رو نتونستم پیدا کنم ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در نظر داشته باشین که اگر پایه های فن قراره به مادربرد پیچ بشه ، حتماً ببندید تا مادربرد آسب نبینه !
سلام می خواستم CPU E8400 رو با Abit IP35 PRo Xe اور کنم به نظر شما تا 4 مشکلی پیش نمیاد؟(با خرید یه کولر خوب) psu خودم بالای 700w
همکار انجمن اورکلاک
سلام آقا امیر گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir_Hossien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم تا 4 که میتونی اور کنی و مشکلی هم پیش نمیاد
اگر خواستی هماهنگ کن من در خدمتم
Amir_Hossien (12-12-12)
به!!! آقا مهدی ما به گلیه شما نمیرسیم باشه چشم حتما سوال داشتم مزاحم میشم مرسی از جواب
alksdj (12-12-12)
همکار انجمن اورکلاک
خیلی ممنون امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir_Hossien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amir_Hossien (12-12-12), Over_Cracker (13-12-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت دوستان
سیستمه بنده به شرح زیر هست:
asus p5p43td-pro
intel E5300
ram 2*2 gb rampage2 1600
مشکله من اینه که نمیتونم از 365402mhz بیشتر اور کنم.
فیل میشه. اینم عکس از بایوس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت اساتيد
من مي خواستم CPU INTEL E5200رو اوور كنم
با نرم افزار ميشه اهنمايي فرماييد
pOWER 480 A-EU GREEN
RAM 2*1GB DDR2 667
MAINBOARD GIGA
kingsped (22-06-13)
همکار انجمن اورکلاک
سلام دوست عزیز سیستم شما چه اروری میده ؟ ( منطورم این هست با دیباگر ) یا بدون دیباگر هم بعد از اور چه اتفاقی رخ میده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad2284 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
دوست عزیز پیشنهاد میکنم با بایوس اور کنید بهتر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول باید مدل دقیق مادربورد رو بفرماید تا بهتر بشه راهنمایی کرد و سیتم خنک کنده cou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 12-06-14 انجام شده است
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks