متشکرم
حالا سوال دوم اینکه برای اینکه بتونم مقدار اور رم رو بیشتر کنم حتماً لازم هست که Dram/FSB روی 1:1 باشد یا میتونه مقدار دیگری نیز قرار بگیره؟
منظور من رکورد لحظه ای هم میتونه باشه یا اینکه فرکانس رو بتونم بالاتر ببرم
متشکرم
حالا سوال دوم اینکه برای اینکه بتونم مقدار اور رم رو بیشتر کنم حتماً لازم هست که Dram/FSB روی 1:1 باشد یا میتونه مقدار دیگری نیز قرار بگیره؟
منظور من رکورد لحظه ای هم میتونه باشه یا اینکه فرکانس رو بتونم بالاتر ببرم
|
برای تصویر گرفتن از DDR2 1200 ( برای FSB 1600 ) حداقل چقدر ولتاژ لازمه که بتونیم حداقل تصویر بگیریم ( پایداری رو فعلا کاری نداریم ) ؟این هم آخرین نتیجه,ظاهرا چیپست x48 خیلی داغ میکنه و رم من هم برای رسیدن به فرکانس بالا 1150 هم به ولتاژ زیاد (X48 (NB وابسته است
بستگی به مادربرد شما و چیپستش داره . مدل مادربرتون ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
منظور من با X48 و X38 بود .
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 23-07-09 انجام شده است
کاملا درسته! اما ولتاژ دیفالت که روی رم درج شده 2.1 هست. در ضمن MCH over بیشتر از 0.600+ به مشکل برمیخوره من دقیقا نمیدونم مشکل از کولینگه کودوم قسمته رم یا چیپست اگر بدونم با توجه به علاقه ای که به OC پیدا کردم کولینگ مناسب را تهیه میکنم فقط این که من وقتی سیستم را در یک جا با دمای 20 درجه قرار میدم(که به راحتی نمیتونم اینکارو انجام بدم) تا 1150 به OC ناپایدار میرسه و در دمای معمولی هم رم من بالا 2.50 تا 10 دقیقه بطور مداوم تست شده و بعد از این زمان داغ میکنه و صفحه ی آبی دوست نداشتنی...دوست عزیز ببینید این گزینه اورکلاک رم در ستاپ شما DRAM OverVoltage Control هست یعنی به تعبیر ساده میاد به ولتاژ دیفالت شما مقداری را اضافه میکنه . اگه اشتباه نکنم ولتاژ دیفالت شما 1.8v هست و برای رسیدن به 2.3v مثلاً شما باید بهش +0.5 ولت باید بهش بدید .
تست کنید لطفاً این را تا مشکل ولتاژ حل بشه در مرحله اول بعد میریم سراغ چیز های دیگه .
MCH تا 0.400+ امکان over voltage داره , fsb هم همونطور که اشاره کردم تا 1848 جا داره .
آخرین ویرایش توسط deopen در تاریخ 23-07-09 انجام شده است
دوست عزیز ولتاژ 2.5 ولت برای این فرکانسی که شما میخوایند بازم زیاده ولتاژ را طوری تنظیم کنید که برابر 2.35 ولت بشه حداکثر . به میزان 0.2+ حداکثر به MCH را آور ولتاژ کنید + تایمینگ 18-6-6-6 را تست کنید و خبرش را بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deopen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
این هم مشخصات رم من.
چجوری میشه vdroop رو غیر فعال کرد؟ سرویس کرده منو ، 0.04v اضافی واسه چی آخه؟
آخرین ویرایش توسط reza_v9999 در تاریخ 25-07-09 انجام شده است
بستگی به مادربوردتون داره . بعضی هاشون قابلیت غیر فعال کردنش را توی بایوس دارند بعضی هاشونم خیر و باید مود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_v9999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی vDroop ولتاژ را توی لود کم میکنه نه زیاد و اون بستگی به C-State ها داره به نظرم . در کل به نظرم خیلی مهم نیست اگه 0.04 ولت بیشتر میگیرید . تاثیر زیادی در دما و ... نداره و طبیعی هست .
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
reza_v9999 (27-07-09)
سلام جناب شهریار
من میخوام سیستم رو اورکلاک کنم و فوق العاده مبتدی هستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اونجایی که شما با این مادر بورد اشنا هستید میخواستم تنظیماتی رو که باید داخل بایوس انجام بدم رو بفرمایید
راستش از ضریب هایی رو که توی اموزش خوندم از هیچ کدوم سردر نیاوردم و لازم هستش بگم که الان بعد از تاپیک قبلی که نتونستم با رم پاتریوت از شر صفحه ابی خلاص بشم مجبور به تعویض رم شدم که کروشیال گرفتم البته با پارت نامبر 8f و الان 4 تا یه گیگ گرفتم اما دوست دارم اورکلاک رو تجربه کنم
در ضمن یه خنک کننده cpu با مارک ocz از یکی از دوستانم گرفتم تقریبا شبیه به این فن هستش
پیشاپیش ممنون
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks