خواهش میکنم.
بچ نامبر رو جعبه پردازنده اکثرا به صورت :FPO/BATCH #:xxxxXxxx مشخص میشه و روی CPU فقط اون هشت کاراکتر وجود داره که تشریح میکنم:
من از روی بچ نامبر پردازنده ای توضیح میدم که هم اکنون در دست دارم: INTEL E5500 3035A893
هر قسمت از این هشت کاراکتر بیانگر مطلب خاصی هست از کاراکتر اول شروع میکنیم که مشخص کنند کشور یا محل ساخت پردازنده هست و به صورت زیر تقسیم بندی میشه:
0=San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = Malaysia
Q = Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
عدد 3 پردازنده من نشون میده که متعلق به Costa Ricaهست.
کاراکتر دوم بیانگر سال تولید هست و عدد 0 در پردازنده من مشخص کننده سال 2010 هست.
حالا باید دو رقم جدا کنیم و مشخص کننده هفته تولید پردازنده هست که در پردازنده من میشه هفته 35 ام از سال 2010 .
و چهار رقم اخر به عنوان LOT NUMBER و یا سریال تولید انبوه پردازنده هست:A893
کاراکتر A به عنوان STEPPING پردازنده نیز شناخته میشه.(با STEPPING مربوط به هسته یا ریویژن نباید اشتباه گرفته بشه)
خارج از گود:
"یک سری کاراکتر دیگه هم روی جعبه با مشخصه S-sPEC:XXXXX هست و خود حروف روی پردازنده نوشته میشه که مشخص کننده STEPPING هسته پردازنده هست و روی پردازنده من به صورت:SLGTJ نوشته شده که معادل استپینگ R0 هست."
من بر اساس تستی که رو این پردازنده انجام دادم تشخیص دادم که بچ نامبر مناسب و ویفیر هسته از کیفیت خوبی برخوردار هست و حالا با اشتراک گذاشتن بچ نامبر به انتخاب کاربران کمک میکنم.
شما بچ نامبر پردازندتون را مشخص و در موردش سرچ کنید که مختصات پتانسیل اورکلاکش دستتون بیاد.
SSA NEWS TEAM
Bookmarks