سلام
كسي نبود ما را به صراط مستقيم هدايت كنه!!!!!!!!!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از مديريت محترم
آخرین ویرایش توسط Bitaraf در تاریخ 02-07-09 انجام شده است
سلام
كسي نبود ما را به صراط مستقيم هدايت كنه!!!!!!!!!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز شرمنده بابت تاخیر ...
عکس هاتون را در آپلود سنتر عکس شهر سخت افزار آپلود کنید و به صورت Thumbnail یا خود عکس قرار بدید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Bitaraf (02-07-09)
نام مادربرد و اسمش رو بنويس و نوع و مدل رم / اوركلاك باعث افزايش گرما ميشه بايد اين گرما رو كنترل كنيد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bitaraf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bitaraf (10-07-09)
دوست عزیز ببینید این طور که من فهمیدم مونیتورینگ شما توی ویندوز مشکل داره و به ولتاژی که توی بایوس ست میکنید توجه کنید نه توی ویندوز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deopen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فرکانس رم را 1200 بگذارید اگه برای پروفایل 24/7 میخوایند و ولتاژ رم را هم 2.25-2.3 بگذارید تایمینگ هم 15-5-5-5 . ولتاژ MCH را متناسب تغییر بدید . برای مانیتورینگ ولتاژ هم از EVEREST استفاده کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن DDR هست و اون عددی که برای فرکانس رم توی CPU-Z نشون میده را ضرب در دو بکنید تا فرکانس رمتون بدست بیاد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
vandelin (08-07-09)
دوستان من CPU core i7 920 دارم تا 3.60 و 4 اور کردم
تو بایوس و تو my properties my computer می زنه 3.60 یا 4.0
اما CPU-Z بعد از نام CPU @ میزاره و 2.65 می نویسه
مشکل چیه؟
|
به احتمال زیاد ضریبش رو روی 20 تنظیم نکردی(مثلا 20*200 که میشه فرکانس 4 گیگاهرتز)
ic3_drag0n (08-07-09)
به نظر من ایشون جایی رو میخونه که فرکانس استاندارد هر پردازنده رو نوشته که تقریباً میشه در عکس جایی که خط قرمز کشیدم اگر منظورتون این هست که مشکلی نداره اینجا حالت استاندارد فرکانس هر سی پی یو رو میزنند:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
ic3_drag0n (08-07-09), Olesius (08-07-09)
ممنون دوستان
مشکل فهمیدم
من همون جای قرمز نگاه می کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده مزاحم شدم
از همه ی شما دوستان ممنونم
مشکل اینه که رو 4.10 پایدار نیس
تا چند وقت دیگه یک کولینگ باهال می خرم
به نظر شما چی بخرم؟
MB evga X58 3X SLI تنها بدی که داره اینه که نزدیک فن CPU یه تیکه آهن گنده کاشتن که سر جا زدن NV120 کمی مشکل ایجاد کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ic3_drag0n در تاریخ 08-07-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks