دوستان عزیز به یکی از این کارت ها نیاز دارم کسی میدونه از کجا باید تهیه کرد؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوید جان ، گارت گرافیک رو حتی تعویض کردم اما دریغ از یه تغیر .
پاور رو هم همینطور اما مشکل اینجاست که ، یکی از یکی الکی تره هالا سعی می کنم یه پاور دیگهدستو پا کنمok.
کل مین رو هم با زره بین زیرو رو کردم فقط چیزایی که خیلی مشکوک بود رو در پست قبل قرار دادم.
بنده اگه قرار بود نظر شما دوستان رو نشنوم اصلا پست نمی زدم
باز هم از شما و دوستان دیگه قدر دانی می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vividجان باشه این رو که شما فرمایش کردین رو هم آزمایش می کنم انشالله که جواب بگیرم اگه نشد دیگه یا میفرستمش تهران برایDestiny جان که ایشون هم یه نگاه بیندازه (البته که دیگه به درد نمی خوره اما برای تجربه کسب کردن که خوبه>برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
باز هم از همگی تشکر می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
دوستان عزیز به یکی از این کارت ها نیاز دارم کسی میدونه از کجا باید تهیه کرد؟
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمیشه بفرمایید این کارت به چه درد شما میخوره ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
شهریار جان اول این که هرچی رو آدم داشته باشه یه روزی به کارمیاد مگه نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در کل ما هرکاری می کنیم (چپ میریم، راست میریم ) biosام گیر میده دیگه اینطوری خوبیش به اینه که دیگه به از هم پاشوندن و تست تکتک قطعات نیست دیگه.!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(البته اگه حدسم درست باشه)
سینوهه
|
سلام دوستان من یه مشکلی با این سیستم دارم ؟!
وقتی من پردازنده رو اور می کنم حتی به مقدار خیلی کم در حد 300 یا حتی 200 مگا هرتز بعد از بالا اومدن مجدد سیستم تنظیمات Bios به حالت Deflate بر می گرده بعضی وقتها هم بعد از 2 بار بوت شدن این اتفاق می افته ولی من حتی با Occt تست زدم که کاملا پایدار بوده البته در حد 300 مگاهرتز بعیده که پایدار نمی بود نظر دوستان در این مورد چیه ؟؟؟
((یاعلی))
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 10-05-09 انجام شده است
با درود بر شما دوست گرامي
اول مشخصات کامل سيستم خودتون رو اگر ممکنه اينجا بگذاريد و دوم اينکه شما در محيط ويندوز اور ميکنيد يا از داخل بايوس اين کار رو انجام ميدهيد؟
Going To Change New HardWare Soon
Saeed-Milan (10-05-09)
بدون اور هم تنضیمات رو یکم تغیر بدین (مربوط به چیز دیگه) saveکنید ببینید همین مشکل دوباره ایجاد میشه یا نه؟
اگه شد احتمالا از باطری بایوستون هستش
سینوهه
Saeed-Milan (10-05-09)
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اشتباه نکنم به این برد می گن دیباگر یا عیب یاب مادربرد ...
تو پاساژ ایران بگردی ، پیدا میشه فکر کنم زیر 30 هزار تومان هست و البته دفترچه اون انگلیسی می باشد .
البته مدل خارجیش !
واما مدل ایرانیش : بقیمت 22 هزار تومان ...
تو این سایت مدل ایرانیش رو ببین :
http://www.elcomco.com/index_files/qpci.htm
نمایش صحت ولتاژهای پاور و مادربرد
· تست سیگناهای Clock , Reset مادربرد
· نمایش خطای مادربرد با کدهای دورقمی
· قابل استفاده در کلیه مادربردهای دارای اسلات PCI
· قابلیت تشخیص CPU , Bios های معیوب
· به همراه راهنمای فارسی و CD اطلاعات Error انواع مادربرد
برنامه BIOS هر مادربرد قبل از بوت شدن و نمایش تصویر، تست هائی روی اجزاء و قسمتهای مختلف از جمله کیبرد، رم، کارت گرافیک، CPU و دیگر اجزاء مادر برد انجام میدهد. چنانچه یکی از این موارد دارای ایراد جزئی و یا کلی باشد - بسته به نوع آن - مادربرد هنگ کرده و از ادامه عملیات باز میماند. کارت QPCI که درون یکی از اسلاتهای PCI نصب میگردد، با نمایش یک کد دورقمی HEX که در آغاز هر قسمت از تستهای مادربرد صورت میپذیرد، مرحله ای را که مادربرد در آن متوقف شده نشان میدهد. بوسیله تطبیق این کد با جدول مربوط به BIOS مادربرد موردنظر مانند: AMI-AWARD-PHOENIX-INTEL و ... میتوان اشکال سیستم را تشخیص داد.
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از طریق بایوس سیستم اور می کنید :
بنا بر تجربه شخصی ، بعضی وقت ها بایوس سیستم قاطی می کنه و فقط زمانی درست می شه که
برق سیستم کامل قطع بشه و این هم بیشتر بدلیل نرم افزار بایوس هست ...
یعنی شما کلی تنظیمات روی بایوس انجام می دی ولی وقتی سیستم بالا میاد کلاک CPU انگار دیفالت هست
ولی این اتفاق در حالی می افته که توی بایوس شما تنظیمات انجام شده ولی در ویندوز دیده نمیشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از طریق نرم افزار در ویندوز اور می کنید :
و اما باز هم بنا بر تجربه شخصی گاهی نرم افزار ها حتی نرم افزاری که خود شرکت مادربرد ساز روی مین های خودش میده ، ما چیپ یا بایوس یا کل سیستم هم خونی نداره و درست مچ نمیشه و تنظیمات روی سیستم
نمی نشینه !
روی مین خودم با نرم افزار خودش ! زمانی که حتی 1 مگاهرتز کلاک CPU رو بالا ببرم سیستم هنگ می کنه !
کلا بهترین نرم افزار برای اور در ویندوز فقط set FSB هست به نظر من ...
بایوس سیستم هم خونی نداره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما و دوستان دیگه برای راهنمایی هاتون من در محیط بایوس اور می کنم ولی در ویندوز هم تغییرات انجام می شه و در مورد اور در محیط ویندوز هم باید بگم من در محیط ویندوز و با Easy Tune تا 1200 مگاهرتز رفتم البته پایداری زیادی نداشت ولی در محیط بایوس بیشتر از 300 مگاهرتز بوت نمیشه هر چند که این Main به درد اور نمیخوره ولی من از این متعجبم که چرا تنظیمات بر میگرده احتمال داره با فلش کردن مجدد بایوس حل بشه ؟؟
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks