Labyrinth (24-04-09), Mehdi_Full (23-04-09), Saeed-Milan (23-04-09), Shahryar (23-04-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- ولتاژ پردازنده نسبت مستقیم با فرکانس پردازنده داره... تنها در موردی این موضوع که شما مطرح کردید می تونه صحت داشته باشه که بورد نتونه ولتاژ لازم رو تامین کنه یا پردازنده توانایی افزایش فرکانس رو نداشته باشه... (با توجه به پردازنده شما این نکته بعید به نظر می رسه...!!)
2- 80 درجه دمای بالایی نیست؟؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال...؟؟ این دمای حالت لود هست یا بیکاری؟؟ سعی کنید فن استوک خودتون رو خاک گیری کنید! و مطمئن بشید که در حداکثر سرعت ممکن کار می کنه... اگر فن استوک شما قابلیت خنک کنندگی خودش رو از دست داده... تا تهیه فن جدید از اوورکلاک پردازنده جدا پرهیز کنید...
برای چک کردن دما هم از این برنامه استفاده کنید... دمای دقیق تری رو نشون می ده...!!! http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTemp32.zip
3- اگر مطمئن هستید که روند کار رو درست انجام دادید...؟؟! این امکان هست که بورد توانایی بوت سیستم با این باس رو نداشته باشه! در نتیجه سیستم با تنظیمات نرمال بوت می شه...
4- چون فرکانس پردازنده, مضربی از باس سیستم هست... (نسبت مستقیم داره!)
به طور مثال: فرکانس پردازنده شما مضرب 16 باس سیستم هست...
5- 3:5 یا 1:2 یا 2:3 هم که در مورد فرکانس رم دیده می شه!! نسبتی هست که مابین فرکانس رم و باس سیستم وجود داره... در واقع فرکانس رم یک مضرب کسری از باس سیستم هست!!
من اطلاع دقیقی ندارم که Easy Tune6 صرفا برای بوردهای P45 هست یا نه؟؟!! ولی می تونید به سایت گیگابایت سر بزنید چنان چه نسخه جدید ET برای بورد شما وجود داشت حتما دانلود کنید...
ریست سیستم دلایل زیادی می تونه داشته باشه:
محتمل ترین دلیل دمای بالای پردازنده (و گاها پل شمالی (هیت سینک وسط بورد)) هست... در درجه دوم چنان چه فرکانس پردازنده افزایش بارزی داشته باشه (اوورکلاک پردازنده!) می تونه ناپایداری سیستم باشه... و اگر پردازنده محدودیتی در اون فرکانس مشخص نداشته باشه به احتمال زیاد بورد توانایی تحمل اون فرکانس (به طور مشخص باس!) رو نداره...
و نکته ای که شما اشاره کردید!! ارتباط مستقیمی می تونه با دمای پردازنده داشته باشه...!!!
با افزایش ولتاژ بالطبع دمای پردازنده هم افزایش پیدا می کنه... و چون خنک کننده شما توانایی دفع این گرمارو نداره!! توانایی شما برای رسیدن به فرکانسهای بالا کاهش پیدا می کنه...!!! سعی کنید کمترین ولتاژ ممکن رو برای پایداری سیستم بدید!
631, 641 , ... مدل پردازنده هست...!! گویای سری ساخت, تکنولوژی ساخت و ... در مورد پردازنده هست...
در کل دوست عزیز برای اوورکلاک شما باید اول سخت افزار مناسب داشته باشید و در گام بعدی با کنترل دما (پایین نگه داشتن دما!!!) فرکانس پردازنده رو افزایش بدید... نه اینکه در دمای 80 درجه قصد اوور داشته باشید...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید...
----------------
دوستان مدیر در 2 صفحه گذشته تعداد پست های تکراری کمی بالا رفته...!! فکر می کنم به پاکسازی نیاز داشته باشه...؟!
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 23-04-09 انجام شده است
Labyrinth (24-04-09), Mehdi_Full (23-04-09), Saeed-Milan (23-04-09), Shahryar (23-04-09)
خیلی خیلی ممنون از شما دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واقعا عالی و جامع بود جدا لذت بردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط این توضیح رو بدم که دمای CPU و چیپ پل شمالی من بالا نیست لااقل تا این حد که باعث ریست بشه و حتی تا دمای 90 درجه راحت کار کرده و من تا ولتاژ 1.5 رو رفتم پس فکر نکنم که Main برای تغذیه مشکلی داشته باشه من فقط دمای چیپ پل جنوبیم بالست حتی در حالت عادی
خلاصه ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
سلام :
سلام ویژه به تمامی اورکلاکر های عزیز ...
من آروم ، آروم سرم داره خلوت می شه و انشا ا... خودم رو آماده می کنم برای خرید یک CPU ردیف ...
ولی الان تو فکر این هستم که اول رکورد همین 3.2 رو بزنم و حداقل تا 50 ببرمش ...
رم ها هم که تا 667 هم تا 889 رسید و بخاطر این که تایمینگ رو نمی تونستم تغییر بدم , توی این فرکانس گیر کردم .
مادربرد های گیگا یک خوبی که دارند ولتاژ CPU رو حداقل تا 2.0 باز می زارن که در اکثر مین های ایسوز این ولتاژ به 1.7 تا 1.8 محدود میشه ...
پس در پروژه بعدی حتما بازهم مین گیگا می خرم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من رو هم ببخشید بابت چرت و پرت های که با ورودم دورباره باید تحمل کنید ...
درود بر همه دوستان ...
Extreme (24-04-09), Labyrinth (24-04-09), Saeed-Milan (24-04-09)
لازم دونستم به مواردی اشاره کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی دما بالا باشه افزایش فرکانس نه تنها باعث افزایش کارایی نمیشه بلکه به عکس توانایی سیستم رو کاهش میده
شاید به نظر شما 1.5 ولتاژ زیادی نباشه ولی در واقع چیزی فراتر از چیزی هست که شما فکر میکنید ( به کوچکی عدد نگاه نکنید )
پل ها راههای ارتباطی هستن پس کوچکترین مشکلی باعث ناپایداری میشه
به طور کلی عامل دما میتونه سیستم عزیز شما رو نابود کنه شاید الان عوارض رو نبینید ولی در طول زمانی مشخص به آن پی خواهید برد
همینطور که علی جان گفت شما در مرحله اول به قطعات نیازمند هستید و در مرحله دوم رفع کردن عوامل محدودیت که یکی از اونها دما هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب سوال یکی از دوستان :
همیشه سعی کنید جوری کمک کنید که طرف وابسته نشه یعنی مشخصات مسیر رو بهش بدید ولی نگید کدوم مسیر هست تا خودش انتخاب کنه اگر دیدید داره اشتباه میکنه بیشتر راهنمایش کنید اینجوری خیلی بهتره
انسانها باید یاد بگیرند خودشون رو پای خودشون به ایستند
دوستانی که سوالی داشتن میتونن بپرسن اگر وقتم اجازه بده حتما جواب میدم
گمونم خودتون فهمیده باشید سوالش چی بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سبز باشید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 24-04-09 انجام شده است
N@VID (24-04-09), Saeed-Milan (24-04-09)
|
من این سوال ای توی ذهنم وول می خوره که :
آیا می شه که پاور روی اور مستقیما سهم داشته باشه یانه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
منظورتون اینه که مثلا پاور که افزایش پیدا کرد اورکلاک بیشتر میشه ؟ خیر این طور نیست پاور باید بتونه میزان توان مصرفی سیستم اورکلاک شده شما را تامین کنه با Ripple پایین تر و ... . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
نه به این شکل دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال بنده یک پاور 400wt benzدارم با یه دوازده تایی متعلقات که برق بهشون می رسونه .
حالا اینجا جای سواله برای من که این پاور شاید درست و حسابی خودش سرپا نباشه ، و سیستم رو هنگام اور نا پایدار تر بکنه !!!
؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
استاندارد نبودن پاور نه تنها باعث ناپایداری بلکه باعث صدمه به قطعات و تا حدی بالارفتن دمای اونها هم میشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته مواردی دیگه ای هم هست که پاور باعث اونها میشه
بهترین حالت اور موقعی است که همه عوامل محدود ساز به نحوی برطرف شوند
پیشنهادم اینه یک پاور خوب تهیه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 24-04-09 انجام شده است
بنده تونستم یه اور دیگه بزنم این هم لینکش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=552816
این هم رکوردی که از سایت ripping.orgبه دست آوردم نسبت به رتبه ی قبلیم دو پله اومدم بالا تر ، 12 ام شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.ripping.org/database.php?cpuid=245
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 24-04-09 انجام شده است
سینوهه
ممنون دوست عزیز من در اولین فرصت سعی می کنم که سیستمو ارتقاع بدم فقط چرا دمای چیپ پل جنوبی من اینقدر بالاست دستمو می سوزونه حتی در حالت عادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks