این هم بلاک عایق شده و پیچ شده و کلا سیستم آماده ی تست هستش فقط رم مونده و یخ خشک که یخ خشک رو گزاشتم همون روز تست بخرم که یک وقت همش بخار نشه :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
اقا پیشا پیش تبریک می گم. زمان تست به یاد ما هم باشید و یادی از ما بکنید به ایم امید که در اطراف ما هم از یخ خشک خبری بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Hamid2547 (23-02-10), Hessam_7800gtx (22-02-10), ripek (23-02-10)
|
خیلی دوست دارم ببینم نتیجه کار چی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... عکسهای جالبی گذاشته بودی
یه سوال، جریان فنی که روی مین گذاشتی چیه؟!
Hamid2547 (23-02-10), Hessam_7800gtx (23-02-10), ripek (23-02-10)
نتیجه اش که احتمالا وختن مین یا سی پی یو یا هر دو با همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط germ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون فن هم برای پل شمالی هستش
Confessor
Of the tragedies in man
germ (23-02-10), ic3_drag0n (23-02-10), nima_hl (23-02-10), ripek (23-02-10)
دوستان رم و ترمو متر هم گرفتم فقط مونده خود یخ خشکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Confessor
Of the tragedies in man
بدو ديگه پسر مردم از انتظار
Hessam_7800gtx (25-02-10)
تا شنبه نهایتا دو شنبه تست میزنم الان دوباره سرم شلوغ شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام حسام جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا و چند خریدی ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترمو متر رو می گم
|
اگه تهرانی این شماره زنگ بزن dice داره
09121242497
اگه شمارش عوض نشده باشه
Hessam_7800gtx (25-02-10), ripek (26-02-10)
پاساژ توکل برو جمهوری سمت غرب پل حافظ طبقه پایینش دست راست یه سری مغازه هستن که جنس خوب دارند ولی خوب قیمتش بالاست من یه دونه مولتی چینی 14 تومنی گرفتم ارزونترین ترمومتر 40 تومن بود من پول زیاد همراهم نبود دیگه بیخیال شدم همون چینی رو گرفتم.راستی امشب با آب یخ یه تست میزنم :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks