amirpcp30 (07-12-09), HoSsEiN.iR (08-12-09)
اموزش اورکردن با setfsbکدوم قسمتش میشه اف اس بی رو برد بالا؟
خوب تصمیم گرفتم یه اموزش تقریبا کامل برای دوستانی که قراره با این برنامه کار کنند بتونند برای شرع ازش استفاده کنند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخرین نسخه از این برنامه رو می تونید از این جا دانلود کنید.
این هم چیپ های تحت ساپرت این ورژن از برنامه:
Supported chipsets:
Intel
440BX
8xx
9xx
G33/P35/X38/X58
5000X/5400X
US15W
ATI
Xpress 200
Xpress 3200 Intel
Xpress X1200 [RS690M]
RADEON IGP320
RADEON IGP350[ALI M1533]
AMD
AMD-760(VIA VT82C686/A/B)
AMD-790GX
VIA
KT266 - 600
KM400
K8T800(Pro)
Pro133(A/T)
Pro266
PT880Ultra
VN800
VX700
SiS
SiS645
SiS649
SiS651
SiS661
SiS662
SiS740
SiS746
SiS748
SiS756
SiS761GX
ULi
M1695[M1567]
خوب بریم سر اصل مسئله، اولین چیزی که بعد از باز کردن برنامه می بیند این صفحه هستش:
بعد به سراغ پیدا کردن مدل چیپ مربوط به مین مورد نظر می رویم:
که با باز کردن منو کشویی می تونید کد چیپ مین مورد نظر رو انتخواب کنید:
البته باید کد چیپ مورد نظر هم از فایل .txt که کنار فایل اصلی برنامه هست پیدا کنید.
که برای سحولت در کار من این کار رو پیشنهاد می دم، اول فایل .txt رو باز کنید سپس با کلید های ctrl+f (کلید شرتکات مربوط به find) فشار دهید و در پنجره ای که ضاهر میشه شما می تونید. مدل مین رو سرچ کنید.(اگر مدل مورد نظر وجود نداشت می تونید. از نزدیک ترین کد مربوط به مینبوردی که مدلش به مین شما هست استفاده کنید.)
بعد از انتخواب کد مربوط به مین مورد نظر می تونید با زدن کلید Get FSB بر روی مین اعمال کنید:
تذکر: اگر کد مربوط به مین شما وجود نداشته و کد دیگری رو انتخواب کردین حتما چک کنید که مقدار fsb ها تتابق داشته باشد:
مثال:
و کار اخر هم اینه که با استفاده از روش های 1که توی عکس نشون دادم fsb رو بالا ببرید. و با فشار دادن set fsb (مرحله 2) اور کلاک رو اغاز کنید.
نکته: بنده پیشنهاد می کنم 5 تا 5 تا در حد اکثر fsb رو تغیر بدهید (کم کنید یا زیاد کنید.)
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
amirpcp30 (07-12-09), HoSsEiN.iR (08-12-09)
داداش توی این تصویر به صورت مرحله ای نشون دادم: دمبال کنید و دوباره یک شات بزارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش به صفحه ولتاژ حا وارد می شوید. و با استفاده از اموزش بالا می تونید از توی ویندوز اور کنید.
(با برنامه esasy tune6 ولتاژ رو بالا ببرید و با استفاده از setfsb فرکانس رو ببرید بالا.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
amirpcp30 (07-12-09)
دستتون درد نکنه خوب بود یکم دست کاری می کنم ست اف اس پی مو ببینم چی میشه
شما منظور کامل من رو نفهمیدید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی ایم عکس نوشته اف اس بی 365 و باس 547 درست همونی هست که من می تونم اور کنم و بالاتر نمی تونم برم (اونجا که نوشته 547 اما جلوش 666 هست چون که اف اس بی رو نبردم بالا 666 رو قبول کرده اگه اف اس بی رو ببرم بالاتر از 220 دیگه نمیشه بالاتر از 547 رفت)
می خواستم ببینم چرا نوشته بالاترین باس رم 547 و اف اس بی 365 چون درست همون بالاترین ساط پایداریی هست که من اور کردم (وقتی عکس گرفتم که اور نبد اف اس بی همون 200 هست)
راستیتش این رو دیگه الان روی مین گیگا خودم نیستم که نگاه بندازم از اساتید می پیرسم. بهتون اطلاع می دم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
من دو رم رندیشن داشتم (667)که توپ کار می کردند اما حالا که یک رم 1 گیگ کینگستون (888) گرفتم گزاشتم همش یک صفحه ی ابی میاد یا قفل می کنه مشکلش چیه؟
اما اگه رم کینگ رو بردارم درست میشه.
حتی اگر یکی از رندیشن ها رو بردارم هم درست میشه.
درضمن رم های رندیشن رو دوال بستم و کینگ جدا هست.
باید چیکار کنم؟
|
این هم عکس از همون صفخه ای که گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بدون هیچ تنضیمی بر روی set fsb میزنم اما کامپیوتر می قفله(حتی وقتی که هیچ چی دست نزنم)
رم تا رم داریم عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اون کینگ استون هم مطمعن باشید تغلبیه. و یا چیزای دیگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصویری من ندیدیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد مورد استفاده شما برای مین درست نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چنت چیزای دیگه هم تست کنید.
دو تصویر شفاف از مین بگیرید (کل مین به صورت نیمه در دو عکس مجزا نشون داده شود) برای دیدن جزیات بهتر
البته منظورمه مین خالی نه این که با رم و مخلفات هستش.
سینوهه
http://talar-s1.persiangig.com/image...0blue%20oc.JPGتصویری من ندیدیم!
پس چرا کینگ با یکی از رندیشن ها کار می کنه یعنی 2 تا کار می کنه و اما 3 رم با هم همون تصویر میاد (فرق نمی کنه رندیشن با رندیشن بزارم یا رندیشن با کینگ)رم تا رم داریم عزیز اون کینگ استون هم مطمعن باشید تغلبیه. و یا چیزای دیگه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks