سلام عزیز
داداش شما ماشاالله چه قد عجله دارید برا اور کردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو سه روز رفتیم الکلمپ و بگشتیم توفان به پا کردین. واقعن تلاشتون رو باید ارج نهاد. من می خواستم. برای هر پسنی که دادین تشکر کنم، چون شما با وجود این که کسی جواب بیشتر سوال های شمارو نداد(کسی نبود که بده الکلمپ بودن همه عزیزان) ولی خوب عمل کردین و همه چیز ور خودتون بهش رسیدین.
خوب من همیشه از این گونه اور ها خیلی میترسم، چون عجله باعث میشه بیشتر قطعات به باد بره و باعث تجریبات واقعا تلخی برای شما بشه.
خوب تا اینجا خوب کار کردین و فرکانس خیلی خوبی هم تا به حال بهش رسیدین. اما...
این چند نکته رو برا من و خودتون مشخص کنید:
1- شما الان تا چه اندازه می خوایید اور کنید.
2- می خوایید بیشترین فرکانس رو با سی پی یو و مادر بوردتون برید. وسپس پایدار ترین رو استفاده کنید؟
3- در این سطح اور که من می کردم به خاطر این که از سیستمم خسته شده بودم می خواستم منفجرش کنم و برم زود تر سراغ یک سیستم دیگه شما هم همین نظر رو دارین؟
-------------------
خوب تا این جه به مسایل هاشیه پرداخته بودیم الان اصل مطلب.
تصویر بزارید از قسمت ولتاژ ها و قسمت های مورد استفاده در بایوس خودتون. بعدش هم من پیشنهاد می دم برای رسیدن به فرکانس های بالا تر اول از ویندوز اور کردن رو شروع کنید.
اما یک نکته که من متوجه شدم توی صحبت هاتون این بود که رم شما باس زیر 800 هست!
خوب این امر می تونه یکی از دلایلی باشه که اور شما به بنبست میخوره. (البته مدل رم رو کامل با تایمینگ ذکر کنید)
یک نکته دیگه با چنتا از برنامه های مربوط به سخت افزار هستش کار می کنید و در دسترس دارین.(چه برای تست ، چه برای مانیتورینگ) کامل اسامی رو ذکر کنید.
بعد از این که این چیزا رو مورد نظر قرار دادیم میریم سراغ باقی مباحث.
با ارزوی موفقیت

Bookmarks