مرسی دوست عزیز من تهران هستم از کجا میتونم این سوپر فن رو تهیه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی دوست عزیز من تهران هستم از کجا میتونم این سوپر فن رو تهیه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
يكي از نمايندگي هاي كولر مستر در پاساژ ايران هست ولي 200 تومان ميده شما ميتونيد به دفتر آقاي حسيني (ليون كامپيوتر ) بريد ايشون ميتونند براتون با همين 165 تومان كه من تهيه كردم به قيمت همكار براتون بگيرن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیری که همراش هست خوبه یا خمیر جداگونه بگیرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOMINATOR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی نهایت تا چقدر میشه اور کرد باهاش؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
َشما یک IFX-14 یا یک TRUE گیر بیارید خیلی خنک تر از این کولر هست مگر اینکه TEC این کولر رو مد کنید !!! که باعث از بین رفت گارانتیش میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کولر صرفه اقتصادی برای خرید نداره
با تشکر معینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
TRUE منظورتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بخوام یه این کولر رو بگیرم از کجا بگیرم و همینطور این TRUE رو هم بگید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks