اميد جان قيمتش چنده؟نقره ايه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اميد جان قيمتش چنده؟نقره ايه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
قیمتش حدودا 8 تا 12 هست ، بله نقره ای هست ( خاکستری روشن )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب دوستان بالاخره آخرین حدی که تونستم با این CPU ثبت کنم 4466Mhz هست که دیگه فکر نمیکنم با این کولینگ بشه از این بیشتر زد . البته این فرکانس تنها جهت رکورد در سایت hwbot و در تیم شهرسخت افزار خودمون ثبت شد .
CPU-Z - 4466.21 mhz - Mehdi_MaX ShahrSakhtafzar Iran
Validate
با تشکر از مهدی موسوی عزیز و بقیه دوستان که از راهنمایی هاشون استفاده کردیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (18-09-08), Mahdi_Moosavi (18-09-08), Security (03-03-09), Shahryar (18-09-08)
دوستان من ميخواستم که با پروفايل ذيل يه رکورد جديد ثبت کنم اما هر کاري کردم سيستم بوت نميشه به نظرتون مشکل چيه ؟
اگه ميشه تغييري در اين پروفايل ايجاد کرد که سيستم بياد بالا لطف کنيد بفرماييد .
4600Mhz
FSB Ferequency : 484Mhz
DRAM Ferequency : 969Mhz
CPU Voltage : 1.59v
FSB Termination Voltage : 1.30v
DRAM Voltage : 2.10v
NB Voltage : 1.30v
CPU Spread Spectrum : Disable
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks