JW-IG41M-L3
خود گشتم تو گوگل پیدا کردم بدون اون برنامه ای که بالا نوشتینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
JW-IG41M-L3
خود گشتم تو گوگل پیدا کردم بدون اون برنامه ای که بالا نوشتینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
|
اگر این باشه . فقط با بایوس اور میشه . بردهای گیگابایت و اسوس برنامه برای اورکلاک دارند تحت ویندوز ولی این برند خیر .البته این هم بگم بایوس خوبی مثل گیگابایت و اسوس و مادربردهای مشابه نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0reza666 (05-06-16), Aaron Swartz (05-06-16), alksdj (06-06-16)
کاربر شهرسختافزار
با این توضیحات منم به هیجان انداختین که پس برنامه شو برنامه تحت ویندز میشه برای من بدی خودم برای خودم یه تست کنم مادربوردم ایسوسه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله متوجه شدم این سیستم و اطلاعات برای دوستم بود برای منکه یه چیز دیگه اس جناب و پایین امضاء اطلاعات سیستم بنده نوشته شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
اورکلاک روی برد شما و این پردازنده امکان پذیر نیست روی پلتفرم 1150 فقط با بردی های z97 و پردازندهای سری k امکان اور هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار انجمن اورکلاک
با سلام خدمت شما دوست عزیز و استاد امید گل
عزیز مادربورد شما چیپ g41 هست و این مادربورد دارای چیپ قوی نمیباشد بدیل گرافیک آنبورد
فقط برای چنین مادربوردهایی که چیپ قوی ندارن پیشنهاد اورکلاک از بایوس میشه
ولی cpu e8600 قابلیت فوق العاده ای برای اورکلاک دارد . اگر سی پی یو خوبی باشه و یک مادربورد خوب هم داشته باشید . در صورت کولینگ خوب میشه راحت تا 4.1 اورکلاک کرد
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks