خب الان ما باید راهنماییت کنیم؟! :دی
خوب برای اینکه تاپیک همچنان داغ بمونه پروژه جدید اورکلاکینگ سیستمم را شروع می کنم ...
مشخصات سیستم :
AMD A64 3000+ 939
GigaByte K9NF-9
TwinMos 2*512 Buss 400 TwinMos Chip
------------------------------------------------------
یک پیشنهاد : از این به بعد هر کسی قصد اورکلاک پردازنده خود را داره کمی صبر کنه تا دوستان نظرات کامل بدند و حالا تست کنه و با انتخاب بهترین متد بهترین نتیجه را بگیره این باعث بحث و بهترین کردن کیفی تاپیک میشه چراکه با دلیل بیان کردن قسمت های مختلف باعث تبادل نظر ، آموزش و ... می شود .
خوبه قدم به قدم باشه ...
نمایی از سیستم بنده :
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
خب الان ما باید راهنماییت کنیم؟! :دی
|
سلام
این مشخصات سیستم منه
main asus m2ne sli
cpu amd 4600+ x2
ram 2x1 gig (2gig) crucial kit ballstix tracer
gpu 8600 gt
power 300 acbell
میخواستم بدونم میتونم اینو اورر کنم ؟
ریسکش چقدره؟
چقدر قدرت سیستمم میره بالاتر تقریبا بدون کولینگ چند درصد؟
برنامه ای هست که بشه باهاش به صورت اسون و بی درد سر برای من تازه کار اور کنم؟
با راهنمایی ما نیازی به برنامه نداری :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول رمت خوراک اور هست و خیلی خوبه
ولی متاسفانه پاورت ضعیفه
اگه بخوای در حد کم اور کنی ریسکی نداره
برای شروع صفحات قبل + آموزش مفاهیم اورکلاک رو بخون تا یه زمینه ای پیدا کنی بعدش در خدمت هستیم
سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه استاد ... قراره متد بدین تا من تست کنم ببینیم کدومش بهترین نتیجه را میده البته با دلیل ...
به عبارتی کارگاه اورکلاک با رفع اشکال و آموزش میتونیم داشته باشیم...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
M A H R A D (05-09-07)
خب HT رو بذار روی x3 و بعدش هم HT Bus یا همون FSB عامیانه رو 10 تا 10 تا ببر بالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مواقع نیاز باید به ولتاژ بدی ( هم به سی پی یو هم به رم)
راستی پاورت رو هم بنویس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داش مهراد عزیز خسته نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا میگم بابا یکم پیشرفته تر بحث کنیم این را که بلدم ...
مثلا تغییر تایمینگ در حین اورکلاکینگ و ... .
متد بدید ...
پاور هم توسن سیستم 500 وات ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
ایول به پاور D:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب میتونی به جای اینکه باس رم رو یه درجه بیاری پائین، تایمینگ رو (مخصوصا CL ) رو ببری بالا
مثلا ببری روی 4 یا ...
البته بستگی به مادربردت داره
|
بهترین تایمنگ برای سیستم شهریار :
333
2
8
4
4
12
2t
4
4
2
12
14
2
2/1.66 هم نسبت هست HT = 3X . مالتی پلیر هم 9X اما با تمام این گفته ها مشکلات عجیبی هست ! الان فرکانس سی پی یو روی 260 هست در تست وقتی به روی 270 رفتم با ولتاژ : 1.475 وقتی وارد ستاپ میشیم روی هر قسمتی میریم قفل میکنه ! یا وقتی می خوام وارد ویندوز بشم یک ایراد میگیره که ویندوز خرابه و فایل مثلا WINDOWS/CONGIF مشکل داره و ... و تا کلاک را دوباره میارم پایین درست میشه !
مشکل چی میتونه باشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این مشکلات با رم قبلی نبود ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks