من میتونم براتون هرکدوم که خواستید تهیه کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میتونم براتون هرکدوم که خواستید تهیه کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شماره منه اگه قیمت هاشو داری بهم پی ام بدی ممنون میشم
09372821372
یا هم اینجا پی ام بده ممنونممم
DaaDaa (11-03-09)
به نظر میاد بی درسر ترین و /اینده نرگانه ترین انتخاب همین باشه با توجه به اینکه Flat ترین محل کانتکت با CPU رو داره بین مدل های موجود گویا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
عزیز به نظر من بهترین کولر را بهترین از نظر Lap کردن بده بیرون برات Lap کنند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من IFX-14 دارم ، کولر فوق العاده ای هست اما با توجه به مادربردتون فکر نمیکنم بتونید پیچ هاش را ببندید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
DaaDaa (13-03-09)
مرسی. V8 گرفتم 90 تومن (نامردا گرون میدن!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والله به قدری از نظر تخت بودن کفش ایده آل هستش که فکر نمی کنم لپ کردن بخواد. مدلهای ترمال رایت لازم دارن واقعا ... راستی کجا میشه داد برای لپ کردن؟ نزنن خرابش کنن ....
آف:
النا اومدم خمیر قبلی رو CPU و هیت سینک رو جدا کنم با دستمال کاغذی خش های ریزی افتاد روش چه جوری میشه خمیر رو ظوری ÷اک کردن که سطح حساس زیر هیت سینک و CPU خط نیفته؟
سوال خوبی بود. جوابش: خمیر قدیمی خشک شده رو با WD-40 حل کنید و بعد با الکل ایزوپروپیل 99 درصد (یا بالاتر!!!) چربی سطح رو با گوش پاک کن بدون فشار پاک کنید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لوووول .... دارم دیوانه میشم نمیتونم انتخاب کنم ... عاشق Thermalright شدم و واقعا دوست دارم IFX-14 بگیرم ولی ناسازگاری هاش دو دلم کرده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks