درود دوستان
از همتون بابت ممنونم و تمامی پستها رو با دقت خوندم . و به این نتیجه رسیدم مدل ultra 120 نسبت به قیمتیی که داره انتخاب بسیار خوبی هستش. و من این مدل رو با یک فنی که فکر میکنم 1600 باشه با سوکت 1366 میارم و در نظر دارم که پایه 1156 رو هم بیارم و خمیر سیلیکن این کمپانی که مدل cill factor 2 هستش رو هم به بار اضافه میکنم . در مورد iFx باید بگم که بررسی که کردم با بعضی از مادربوردهای مشکل داره و هر کسی نمیتونه باهاش کار کنه . مدل black هم بدونه فنش بیخودی گرونه و حدودا 15 دلار گرونتره و مدل مسی هم خیلی گرونه حدودا 30 دلار گرونتره .
دوست خوبم فرمودن که اون گیره پشتی رو برای اضافه کردن فن بیارم واقعا این یه قلم رو دوست دارم انجام بدم ولی واقعا مقدور نیتش چون اون موقع باید فنش رو هم بیارم که میدونم هزینه گمرکی و اینجورر چیزهاش خیلی زیاد میشه ولی فکر کنم بشه با یه روشی یه فنه دیگه بهش متصل کرد البته میدونم بشتر تستها از یه فن استفاده شده .
در مورد واتر کولینگ خیلی وزنشون زیاده با تجر به ای که در بازار دارم خیلیها دنبالش نمیان چون خیلی هزینه میخوره بهش .
حالا تصمیم گرفتم اولین استارت خودمون رو با همین کالاها بزنیم تا بازخوردشو ببنیم و بعد حتما کار تغییر میکنه و من سعی میکنم در دفعات بعد از دوستان سفارش بگیرم و هر مدلی که دوست داشتن براشون بیارم .
در ضمن قیمتش چند در بیاد خوبه و من چند بفروشم خوبه یادتون باشه هزینه فن حمل و نقل + گمرکی حدودا 30 درصد هستش و سود ما رو هم اگر در نظر بگیرید چند بفروشیم خوبه قیمت حدودی دلاریش روی 60 دلاره که یه تخفیفی هم از اونور میگیرم

Bookmarks