سلام امید جان.مگه آرتیک سیلور 5 تو ایران پیدا میشه؟چنده؟
کاربر شهرسختافزار
سلام امید جان.مگه آرتیک سیلور 5 تو ایران پیدا میشه؟چنده؟
|
|
AMIR.77 (09-10-17), good_punisher (07-11-08), Musketeer™ Pro (07-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
اشتباه من اين بود که بايد از ابتدا خمير سيليکون هاي موجود خودم رو خوب تشريح مي کردم !
بنده اين 3 مدل پايين رو دارم و دنبال مدل بهتري هستم ...
من بجز کولر مستر دو خمير ديگر رو 1000 تومان خريدم و از پاساژ توکل ...
دو ، سه ماه پيش رفته بودم دنبال چسب سيليکون که اين دو مدل زير رو هم خريدم ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قیمتش چه حدود بود؟اگه بچه ها با هم تعداد بخوان میاره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Surpriser در تاریخ 07-11-08 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
به نظرم 10-15 درجه در حد مبالغه هست چون خیلی زیادهخوب من تفاوت بین خمیر سیلیکون رو به چشم دیدم . آرتیک سیلور واقعا 10-15 درجه عملکرد بهتری دارد نسبت به خمیرهای حرارتی دیگه . خمیرهائی که توش از موادی مثل نقره و سرامیک یا آلمینیوم استفاده بشه خمیرهای بهتر و گرونتری هستند .
کسی از Fan Stock کار سنگین نمی کشه پس بنابراین خرید خمیر سیلیکون گرونقیمت براش اصل معقولانه نیست.پس لازم نیست حتما zalman9700!! داشته باشین تا واسه خمیرش 20-10 تومن پول بدین واسه همین فن استوک cpu هم 10-5 تومن خرج کردن پول دور ریختن نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود Fan Stock حدودا 7 هزار بیشتر پولش نیست حالا ما خمیر سیلیکون 8 هزاری واسش بخریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (07-11-08)
HWBOT Crew
شاید حق داشته باشی دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی می تونی بگی چرا واسه ماشین 15-10 میلیونی 30-20 میلیون خرج سیستمو موتورش می کنن؟؟؟ بهتر نیست با همون 50-40 میلیون یه ماشین مدل بالا بگیرن...؟؟؟!!!!
بهر حال ممون از نظرت...!
Musketeer™ Pro (07-11-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
Musketeer™ Pro (07-11-08), Olesius (07-11-08)
Musketeer™ Pro (07-11-08), N@VID (07-11-08)
Musketeer™ Pro (07-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks