بنده v10 رو تست نکردم اما از کسایی پرسیدم که خیلی بیشتر از من سرشون میشه بعدش هم عزیز هنوز IFX-14 با 3 فن delta برترین سی پی یو کولر دنیا هست می خوای برو از همین Eva200 بپرس v10 که دارید میگید مادربورد رو کج می کنه به خاطر بلانس وزنی که نداره و مشا ا.. توی ایران که گارانتی منتظر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش هم شما اگه می خوای v10 رو مقایسه کنی برو سراغ ULTRA 120 Copper که حداقل قیمتی نزدیک به هم باشند اون موقع V10 با tec که داره از این کولر کم اورده اون result های هم که قرار دادم معتبر ترین مرکز تست سی پی یو کولر هست نه اینکه توی گوگل سرچ کنم
پیام جان تست هم که من قرار داده بودم کاملا تست این مادربورد با این سی پی یو کولر بود و فکر نکنم بی ربط با این بحث باشه طرف کاملا پله ای طی 200 پست core i7 رو با این فن اور کرده بود و در تمامی مراحل دما رو نشون داده بود و من هم به خاطر همین لازم دونستم پستش رو بگزارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks