myname111 (14-05-15)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در خیلی از پرینتر ها (به خصوص مدلهای سامسونگ) یه چراغ روی اون تعبیه شده که وقتی به رنگ قرمز روشن شد و ثابت ماند به معنی رسیدن به شماره مد نظر سازنده بوده و باید ریست بشه و یا اینکه اصلا ارور ریست رو میده (که متن پیغام خطا بسته به مدل پرینتر فرق می کنه مثلا پیغامToner Exhausted Replace Toner)
در کل اگه من بودم اول نمی رفتم سراغ ریست کردن پرینتر .شما اول دارید کار آخر رو انجام می دید .البته اگه یه کارتریج دیگه دم دست دارید با تعویض کارتریج امتحان کنید شاید جواب بده .
آخرین ویرایش توسط علی حسنی در تاریخ 13-05-15 انجام شده است
myname111 (14-05-15)
کاربر شهرسختافزار
دوستان بهتون گفته بودم دو تا لپ تاپ محل کارم رو وصل کردم به پرینتر ولی فایلی چاپ نشد
امروز لپ تاپ شخصی خودم رو اوردم اینجا و درایوری که دوستمون دادن رو نصب کردم و پرینتر رو پیدا کرد و نصب شد درایور
تست پیج هم پرینت گرفتم
پس مشکل نرم افزاری بود و باید رو این دو تا لپ تاپ دوباره ویندوز نصب کنم . درسته؟
علی حسنی (14-05-15)
قبل از نصب ویندوز جدید درایورهای قبلی رو پاک کنید . شاید روی همین ویندوزها هم جواب داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
myname111 (14-05-15)
کاربر شهرسختافزار
چجوری درایور رو پاک کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاری که انجام دادم این بود: پاک کردن پرینتر از لیست پرینترها و ادد کردن پرینتر ، انتخاب مدل از لیست پرینترهای ویندوز ، نصب . بارها این کارو انجام دادم ولی مشکل پرینترم حل نشد
درایوری که شما لینکش رو دادید رو سعی کردم نصب کنم ولی در حین نصب دنبال پرینتر گشت و پیداش نکرد بنابراین نصب نشد . البته بگم رو لپ تاپ شخصی خودم این درایور جواب داده و تونستم پرینت بگیرم
الان رفتم تو قسمت دیوایس منیجر ویندوز و یه علامت اخطار روی WD SES Devices نشون میده
اون چیه؟
از توی کنترل پنل و قسمت program ببینید برنامه و درایور سامسونگ هست اگر بود انیستال کنید . بعد با برنامه ccleaner رجیستری رو اصلاح کنید . اگر جواب نداد مجبور به نصب ویندوز هستید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
myname111 (15-05-15)
کاربر شهرسختافزار
از شما صمیمانه متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در قسمت پروگرم هر چیزی که مربوط به سامسونگ بود انیستال کردم. تقریبا شش تا برنامه بود :D
حالا پرینت میگیره ولی رو پرینتر یه علامت اخطار هست ( همونطور که قبلا هم بود ) . سی کلینر رو هم نصب کردم و قسمت رجیستری هم اصلاح کردم ولی اون علامت همچنان هست.
اون درایوری که لینکش رو داده بودید رو میخوام نصب کنم بازم پرینتر رو پیدا نمیکنه و نصب نمیشه
فعلا پرینت میگیره ولی نگرانم که دوباره اونجوری شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (15-05-15)
|
|
از متن خطا اسکرین شات بگیرید یا متن خطا رو بنویسید . مشکل خاصی نیست فوقش ویندوز عوض میکنید و اون درایور رو نصب میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
myname111 (15-05-15)
کاربر شهرسختافزار
حالا دیگه اون علامت اخطار نیست
ولی مساله ای که هست اینه که اسکنر به لپ تاپها وصل نمیشه
universal scan driver رو از SCX-4623FH (SCX-4623FH/TEC) | Support | SAMSUNG ایران دانلود و نصب کردم . بعد از نصب ، پرینتر رو شناخت و پرینتر رو ادد کردم
ولی افاقه نکرد. اسکن نمیکنه
رو پنل پرینتر موقع کانکتینگ پیغام not available میده
هر دو لپ تاپ: هم سون و هم اکس پی
myname111 (15-05-15)
کاربر شهرسختافزار
رو هر دوشون نصب کردم و جواب دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم که با حوصله راهنماییم کردید
AMD>INTEL (15-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks