کاربر شهرسختافزار
myname111 (13-05-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان بهتون گفته بودم دو تا لپ تاپ محل کارم رو وصل کردم به پرینتر ولی فایلی چاپ نشد
امروز لپ تاپ شخصی خودم رو اوردم اینجا و درایوری که دوستمون دادن رو نصب کردم و پرینتر رو پیدا کرد و نصب شد درایور
تست پیج هم پرینت گرفتم
پس مشکل نرم افزاری بود و باید رو این دو تا لپ تاپ دوباره ویندوز نصب کنم . درسته؟
علی حسنی (14-05-15)
قبل از نصب ویندوز جدید درایورهای قبلی رو پاک کنید . شاید روی همین ویندوزها هم جواب داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
myname111 (14-05-15)
کاربر شهرسختافزار
چجوری درایور رو پاک کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاری که انجام دادم این بود: پاک کردن پرینتر از لیست پرینترها و ادد کردن پرینتر ، انتخاب مدل از لیست پرینترهای ویندوز ، نصب . بارها این کارو انجام دادم ولی مشکل پرینترم حل نشد
درایوری که شما لینکش رو دادید رو سعی کردم نصب کنم ولی در حین نصب دنبال پرینتر گشت و پیداش نکرد بنابراین نصب نشد . البته بگم رو لپ تاپ شخصی خودم این درایور جواب داده و تونستم پرینت بگیرم
الان رفتم تو قسمت دیوایس منیجر ویندوز و یه علامت اخطار روی WD SES Devices نشون میده
اون چیه؟
از توی کنترل پنل و قسمت program ببینید برنامه و درایور سامسونگ هست اگر بود انیستال کنید . بعد با برنامه ccleaner رجیستری رو اصلاح کنید . اگر جواب نداد مجبور به نصب ویندوز هستید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
myname111 (15-05-15)
کاربر شهرسختافزار
از شما صمیمانه متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در قسمت پروگرم هر چیزی که مربوط به سامسونگ بود انیستال کردم. تقریبا شش تا برنامه بود :D
حالا پرینت میگیره ولی رو پرینتر یه علامت اخطار هست ( همونطور که قبلا هم بود ) . سی کلینر رو هم نصب کردم و قسمت رجیستری هم اصلاح کردم ولی اون علامت همچنان هست.
اون درایوری که لینکش رو داده بودید رو میخوام نصب کنم بازم پرینتر رو پیدا نمیکنه و نصب نمیشه
فعلا پرینت میگیره ولی نگرانم که دوباره اونجوری شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (15-05-15)
|
|
از متن خطا اسکرین شات بگیرید یا متن خطا رو بنویسید . مشکل خاصی نیست فوقش ویندوز عوض میکنید و اون درایور رو نصب میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
myname111 (15-05-15)
کاربر شهرسختافزار
حالا دیگه اون علامت اخطار نیست
ولی مساله ای که هست اینه که اسکنر به لپ تاپها وصل نمیشه
universal scan driver رو از SCX-4623FH (SCX-4623FH/TEC) | Support | SAMSUNG ایران دانلود و نصب کردم . بعد از نصب ، پرینتر رو شناخت و پرینتر رو ادد کردم
ولی افاقه نکرد. اسکن نمیکنه
رو پنل پرینتر موقع کانکتینگ پیغام not available میده
هر دو لپ تاپ: هم سون و هم اکس پی
myname111 (15-05-15)
کاربر شهرسختافزار
رو هر دوشون نصب کردم و جواب دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم که با حوصله راهنماییم کردید
AMD>INTEL (15-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks