SOHR@B (19-08-08)
کاربر شهرسختافزار
آره داداش من، بنده تو ایریپابلیک هستم... الآن شما چیکاره ای؟! پایه ای یجا ببرمت عشق و حال؟!! بچه های اینجا دست جمعی پایه ان!! اگه پایه ای یه پیغام به من بده:
yahoo ID: musketeer1988
ere ID: Musketeer
آره خوب سهراب جان... اینی که شما میگی هم میشه... کلا هر چی شما بگی!!
داداشم دی سی شد پس!! عجب... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی دویل جان! شرمنده من یادم رفت جواب شما رو بدم... آنتی هیروهایی که گفتی:
دراگون نایت: من باهاش مشکل شخصی دارم!! اینو یکی دیگه بگه!!
اسلایترین گارد: نکرولیک (کفتر!!)
وایپر: این مدل هیروها، برخلاف ظاهرشون، آنتی زیاد دارن... مثل ووید...
رزور: جدی یکی از پول مفتی ترین هیروهای بازیه!! جدی میگم... بازی تک به تک هیچی نیست!! اصلا بازی تک به تک بیشتر هیروها میزننش... بهترینش، ترول وارلرد
آنتی میج: بهتر بود میگفتی، آنتی میج مقدس!! من ارادت خاصی نسبت بهش دارم و با اینکه دلم نمیاد بگم!! ولی همین ترکسس عین پنیر میزندش
سول کیپر: ایشون رو هم خیلی هیروها میزنن... همین ترکسکس خیلی خوبه جلوش... ترول وارلرد...
اسون: مدوسا!! چون قبلا که اگه پرجش میکرد، شیشش میخوابید... الآن هم احتمالا همینطوریه... کلا این هیرو هم برا تک به تک اصلا مناسب نیست
اسکلت کینگ: ارباب!! منتهی فقط در پوزیشن! تک به تک پول مفتی!! آنتی میج و CL
جاگرنت: هیروهای میس دار... بهترینش ووید و اسپکتر... مخصوصا اسپکتر که واقعا لهش میکنه
ترول: خیلی هیروها! مخصوصا هیروهایی که لولهاشون رو اسپم میکنن! و دیسیبل دارن. مثل دمون ویچ.
نایت استاکر (اصغرشبرو!): بهترینش بریستل بک! به علاوه ی گوبلین!
استیلس اساسین (گربه هه که غیب میشه!): اصلا بانتی هانتر رو گزاشتن برای زدن این مدل هیروها... استیلس و نروبین ویور و اینا رو با بانتی هانتر له میکن... یکی دیگه از خوباش اسلایترین گارد. به علاوه ی بریستل بک(چون از عقب تقریبا دمیج نمیخوره!! lol )
تینی: نگم بهتره... خیلی ها از جمله ووید (این رو مخصوصا گفتم! چون خیلی ها میگن تنها ضد ووید تینیه. ولی من میگم ووید تینی رو هم میزنه!)
سوسک (نروبین ویور): درست مثل استیلس... بانتی هانتر و اسلایترین گارد
هر کسی اشکالی دید بگه بهم.... ضمنا اینا فقط محض سرگرمیه و جنبه ی آموزشی نداره!
SOHR@B (19-08-08)
کاربر شهرسختافزار
اقا سهراب و بقیه دوستان سلام
اقا سهراب اره من ار p30اومدم اینجا . یکی از دوستان در اونجا ادرس اینجا رو وا3 اقایی به نام T_AVA_STATIC گذاشته بود و گفته بود همه اونجا هستن ( یعنی اینجا هستن ) منم اومدم دیدم همه اینجا هستین و عضو شدم .
اسم من حسین هستش چاکر برو بکس دوتا .
بازی رو بردم چه جوری ؟ توضیح میدم !!! ولی اول یه چیزی .
اقایون وا3 نظر همگیتون احترام قایلم .لی یه چیزی میگم امتحان کنین . با یکی از دوستانتون بشینین و اینی که میگم رو امتحان کنین . یکیتون ترکس برداره اون یکی رازور . وا3 ترکس باچوبی ... 2 تا باتر فلای ... ونگارد ... کریتیکال کامل و مانکی بار ببندین ( یعنی تمام اینونتوری که امروز من داشتم ) وا3 رازور هرچی عشقتونه ... اونوقت ببینین کی اتکرش بیشتره ؟ باور کنین تو بازی کاملا معلوم بود ترکس اتکر تره . حداقل اینو حتم دارم که اگه اتکرتر نبود کمتر از رازور هم نبود . امتحانش مجانیه حتی بعد بازی هم چنبار امتحانش کردیم . طرفمم کم کسی نبود . وا3 مسابقات داخلی شیراز سر اون خیلی دعوا میشه . ضمن اینکه فرست بلاد رو هم از من گرفت . ولی خوب فک کنم اتک اخر هایی که به یونیت دادم باعث بردم شد هم خوب دلار در اووردم هم طرف رو به گریه انداختم بس دی نای یونیت گرفتم .
ولی بازم از همه شما ممنونم و ممنونم .
اقایون یه خواهش دارم . من میخوام gg بازی کنم . ولی اصلا ثبت نامش و از اینکارا رو بلد نیستم . اگه محبت کنین و منو راهنمایی کنین ممنون میشم . از طریق چت . my id : hossein_elninio0o هر شب 12 به بعد انلاینم . ممنون باز هم
باباییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی
Musketeer™ Pro (19-08-08)
|
|
سلام بچه های گل.آدرس رو تو پی30 ما دادیم.واسه جذب مشتری که حسین آقا جذب شدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا اگه میشه ریپلی های خفن تک به تک رو بذارین ببینم.
محمد جان ممنون.دمت گرم بازم شما.ببین جلوی دراگون نایت یه ایده دارم برو با هر کی خواستی بزنش!!!!!!!
خوب من با نکرولایت یا همون پیرمرد خودمون راحت میندازمش.ببین کتاب همین که 2 تا جونور ظاهر میکنه رو میبندی.اول بازی با لولای تو و اون جونورا که نمیتونه پول بخوره.شما یه هگز بستی یه کتاب که تا 3 آپدیتش کرده باشی.حالا اگه خواستی کولد اتک. 6 قوی کن یا داگون هم حال میده.دراگون که بدون 6 شش راحت میخوره.میشه بهش کرم بدی تا خونش بشه حدود نصف و خودش فرار کنه.
یا اگه 6 کرد جونورا رو آزاد کی.اگه اتک کنه که میمیره(با مردن یونیت آبیه خونش نصف میشه)فرارم نمیکنه چون هگز میشه(اگه کولد اتک داشته باشی که هیچی).دیگه خودتون رو بذارین جایه اون بنده خدا
فک نکنم کسی زنده بیاد بیرون از این کار. بازی 5 به 5 اینام جلو دراگون همینو برین.یعنی نکرولایت تو تیم باشه و کتاب رو ببنده.مرد دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته یه چیزی بگم.واسه بوک.آیتم helm of dominator رو ببندین بعد تا ظاهر کرد آبیه رو مال خودتون کنین انقد حال میده.
طرف گریش میگیره
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان . سلام devillll جان . اره فک کنم خود شما بودی ادرس اینچا رو گذاشتی . به هر حال من چاکر همه برو بکس دوتا بازها هستم .
اقا musketeer اسم نازنین شما رو هم به قول یارووو i dont know شرمنده . ولی حال کردم با اسمی که رو نایت استاکر گذاشتی . اصغر شبرو . اقا هی خندیدم با این اسم . دمت هات و جیلیز ویلیز .......... و بیشتر سخنان تو رو تایید میکنم .
راستی devillll جان حال کردم با اینکه گفتی چیجور میشه دراگون رو زد اونم با نکرو !!!!!!!!!!! باور کردنی نیس این ایده . واقعا باحاله این روش . ارزش امتحان کردن رو داره .
ممنون راستی بازم میگم اگه کسی میتونه تو ggکمک من کنه یه دنیا ممنونش میشم .
ما حاضریم واسه چهار چیز جون ناقابل رو بدیم . خدا ... وطن ... خونواده و رفیق.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
اول از مدیر این سایت تشکر می کنم که این سایت جالب رو ساختن
و دوم از دوست خوبم hosseinelninio0o تشکر می کنم که این سایت رو به من نشون داد.
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز یه سری به این تاپیک بزنید.بازیش بی نهایت حال میده:
http://forums.shahrsakhtafzar.com/showthread.php?t=5263
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیز
آقا راجع به ترکس ریزور که بازی تموم شد ولی من صحبتای دوست عزیزم musketeer رو تایید میکنم که ریزوز هیرو اتکیه و باید اتکشو گرفت پس باید مانکی و باتر فلای رفت
ولی سول کیپر اگه پا بگیره کمتر هیرویی میزندش من فکر میکنم ایتم مساوی سول کیپر ترکسس رو میخوره
یعنی خیلی دیگه شاخه اصلا باگه!!!!!!!!
ووید هم عمرا بتونه تینیو بزنه چون دوتا اتک بده استان میشه هیچ کاری نمیتونه بکنه جلوش
راجع به سوسک هم اینکه هیرو های میل رو راحت میزنه چون هم مانا میسوزونه که با مجیک نمیشه کاری کرد هم اینکه لول 3 سوسک 40% ریترن هست دو تا هم که ببنده میشه 80% ریترن واقعا سخته جلوش ایستادن
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
کاربر شهرسختافزار
راستی مگه قرار نبود راجع به تک به تک صحبت نکنیم
اما واسه تنوع خوب بود
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
|
|
سلام به همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseinelninio0o برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز جان من که گفتم اتکره
گفتم اگه اتک اخر خوبی بدی راحت میزنیش
اونجام بهت گفتم اگه ایتمای اتکت کامل شد میتونی هکس ببندی
در کل خیلی خوشحالم بازی رو بردی
اره جای مجید اینجا خالیه ادرس اینجار وبهش دادم ولی نمیدونم چرا نمیاد
شما هم خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bagmar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا تاپیک دوتاس لطفا اسپم نکنید و در مورد دوتا صحبت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedcholang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا هرو هستن که فول ایتم خیلی سخت میشه زدشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وید دراگون نایت نایت استکر چوز نایت سول انتی میج بانتی بون فلچر ژئومنستر
تک به تکم تو ایران جرو بازیه دوتاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد جان من نگفتم هر چی من بگم
اومدیم اینجا بحث کنیم و یه چیزی یاد بگیریم وگرنه منم میشینم خونه مپ ای بازی میکنم وهمه چی رو امتحان میکنم
ولی اینجا باید از تجربه بقیه استفاده کرد
ایتمای شما خوبه ولی دلیلتون رو واسه ویند بگین من دلیلم اینکه اول بازی که پول در اوردن سخته و کمتر باید بمیری با پول کم هم میشه اتکت رو برد بالا بخاطر لول 3 و هم اروم اروم میشه ایتم رو تهیه کرد
بعد میری سراغ مانکی و کرتیکال و باتل فلای بخاطر اتک اسپید زیاد اگه 2 تا هم کرتیکال بزنه بسه یارو با اون همه دمیجی که خریدی و بونز دمیج لول 3 میترکه اگر هم داشتی میمرد ی ویندو میپیچی
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks