سلام بچه های گل.خوبین.آقا ما ریپلی ها رو میبینیم نظر میدیم.منم میخوام یه ریپلی بذارم.البته نخندین بهما.فعلآ
سلام بچه های گل.خوبین.آقا ما ریپلی ها رو میبینیم نظر میدیم.منم میخوام یه ریپلی بذارم.البته نخندین بهما.فعلآ
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
سهراب جان من الآن دارم ریپلیت رو میبینم!! عجب چیزی بود یدونه مولتی کست زدی به ونجیفول!!!!!!!! لامصب یدونه بیشتر نخورد!! موهای زائد بدنم فر خورد!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (11-08-08)
کاربر شهرسختافزار
سهراب جان همین الآن دیدم ریپلی تموم شد!!
عجب اگرمگی ای بود!! جون من قلقی داره به ما هم بگو!! آمریکایی بود نکنه؟!!!!!!!!!
بچه ها هرکی این ریپلی رو نبینه نصف زندگی دوتابازیش به فناس!! سهراب نامرد دست کم نصف لولهاش مولتی کست میشه تو این بازی!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (11-08-08)
ما نوکریم حاجی قلق چیه شانسه
چت بچها رو میخوندی؟
اینم حالا ببین
اول بازی یه دونه هم نمیزنه ولی اخرش صدای همه در میاد
http://www.4shared.com/file/58529810/6af82fd6/oger.html
ما نوبیم میدونم ولی این رو واسه اونایی که اوگر رو دوست دارن و پی ام میدادن با اوگر چیکار کنیم گذاشتم بهر حال مارو واسه نوب بازی مسخره نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ایول بابا دقتت عالیه!من دقت نکرده بودم.منظورتم بد گرفتم.شرمنده.ها؟! من؟!!! به خدا من نبودم!! من هیچ وقت نمیگم شیش قوی کن!! من میگم آقانیمز!!! یا رزآبی!!!
بعدش هم فکر نکنم آقانیمز 6 شدوفیند رو قوی کنه... من دقیقا منظورم رو گفتم... با لول 1 باید بکشی... به ازای هر دو مرگ، یک روح به شیشش اضافه میشه...
آقا من دیشب اومدم سهراب رو دیدم آنه... پی ام فرستادم ولی خبری نشد... همه جا رو هم گشتم ندیدمتون!! به هر حال حیف شد... ایشالا سری بعد. ریپلی رو هم میبینم با اجازه
یه چیزی بهت بگم اینی که گفتی درسته فقط با این تفاوت که لازم نیست با لول 1 بکشیشون فقط باید بکششیشون و به لول 2ت هم بستگی داره در واقع هر چی تعداد ckت بیشتر باشه قوی تره.هر 1 کریپس که بکشی یه دونه سول اضافه میشه بهش.(نه 2تا)این توضیحات لول 2ش:
Whenever the Shadow Fiend kills a target, he stores the unfortunate soul inside of him. For each stored soul he gains 2 bonus damage until his own death releases half of them from bondage.
هر زمان که شدو یه تارگت(یه هیرو-کریپس-جنگلی)رو بکشه اون ذخیره میکنه یه قلب نحس درونش برای خودش برای هر قلب ذخیره شده اون 2 تا دمیج اضافی میگیره تا زمانیکه بمیره اون وقت نصف میشه(نفهمیدم منظورش تعداد قلب هاست یا دمیج ها!)توی بازی دمیجش نصف میشه ولی معلوم نیست به دلیل کم شدن قلب هاست یا نصف شدن دمیج
اینم لول 6:
Summons evil spirits around you dealing damage to units in the area. Number of spirits is related to the number of souls stored. Lowers movement speed and damage of nearby units. The closer the units are the greater the damage.
توضیحاتش رو خودتون بلدین فقط نوشته تعداد روح ها بستگی به قلب های ذخیره شده داره
کاربر شهرسختافزار
سلام
cao cao جان دیدم ریپلی رو :
بابا تو دیگه کی هستی ! بابا تو دیگه کی هستی!!!!!!!
گر بر سر نفس خود امیری مردی
گر بر دگری خورده نگیری مردی
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی
|
|
کاربر شهرسختافزار
چی میگی؟!!!!!!!!!! بابا من هر کاری بکنم نمیتونم همچین مولتی کستایی بزنم!! یعنی اصلا زورم نمیرسه!! یادمه یبار 6 تا آقانیمز بستم (گرید ایز گود!!) هر کاری کردم مثل این چیزی که شما میزدی نمشد تعداد مولتی کستام!!!!! خداییش نمیدونم چی بگم!!این رو واسه اونایی که اوگر رو دوست دارن و پی ام میدادن با اوگر چیکار کنیم گذاشتم بهر حال مارو واسه نوب بازی مسخره نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا ما خیلی چاکریم که شما ما رو قابل میدونییه چیزی بهت بگم اینی که گفتی درسته فقط با این تفاوت که لازم نیست با لول 1 بکشیشون فقط باید بکششیشون و به لول 2ت هم بستگی داره در واقع هر چی تعداد ckت بیشتر باشه قوی تره.هر 1 کریپس که بکشی یه دونه سول اضافه میشه بهش.(نه 2تا)
ولی ببین، اون چیزی که تو لول دو نوشته معنیش اینه که به ازای هر چیزی که بکشی، (فرقی نمیکنه چی بکشی و چجوری بکشی) 2 تا به دمیجت اضافه میشه تا وقتی که بمیری و نصفش بره رو هوا!!!!!!!!!
اون چیزی که راجع به شیش شدو فیند راجع به نحوه ی قوی شدنش گفتم رو از تو توضیحاتش نخوندم. از اینور اونور و همینطور فاروم جی جی خوندم. ضمنا، حداقل تا 6.48 شک ندارم چیزی که گفتم درسته!! حالا دیگه بقیشو نمیدونم!!
کاربر شهرسختافزار
Musketeer™ Pro جان منم همینو گفتم دیگه!آخه توی دوتا به جز هیرو و کریپس و جنگلی چیز دیگه ای نمی تونی بکشی!
آقا یه چیز جالب در مورد اگرمگی بگم!براش 5 تا آقانیمز ببندین هر 5 تاش کار می کنه یعنی وقتی که مولتی میشه مثلا 25 بار لول میزنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمعنی؟ باید امتحانش کنم به به چه حالی میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedcholang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (12-08-08)
السلام علیکم یا ایها عالمین
دوستان می خواستم یه راهنمایی از شما استادان بگیرم!
بهترین کومبو ها برای Tiny چیه؟
ممنون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks